ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Φιλικά των Σχολών του Ολυμπιακού στην Άνδρο!

Φιλικά των Σχολών του Ολυμπιακού στην Άνδρο!

Σάββατο 9/6 και Κυριακή 10/06 οι φιλικοί αγώνες μικρών ηλικιακών τμημάτων μεταξύ των Σχολών Άνδρου, Ελαιώνα και Αλίμου.
Ύστερα από την επίσημη έναρξη λειτουργίας της Σχολής Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού στις 12 Μαΐου στο ερυθρόλευκο νησί της Άνδρου, ήρθε η ώρα για τους νεαρούς αθλητές της Σχολής μας να γνωριστούν με τους συναθλητές τους από την Σχολή του Αλίμου και την Κεντρική Σχολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ελαιώνα!
 
Τα παιδιά θα αγωνιστούν σε φιλικούς αγώνες στα γήπεδα που χρησιμοποιεί η Σχολή της Άνδρου και ο συνεργαζόμενος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σύλλογος του Αστέρα Κορθίου, στις περιοχές του Μπατσίου και του Κορθίου.

Επιπλέον, οι νεαροί αθλητές μας θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το νησί και να επισκεφτούν το Ναυτικό Μουσείο και την πλατεία του Αφανούς Ναύτη, μαθαίνοντας την ιστορία της Άνδρου και τη συμβολή της στην ελληνική ναυτιλία.

Ως εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου θα παραστούν σε όλες τις δραστηριότητες του διημέρου ο Τεχνικός Σύμβουλος και Scout κύριος Γιώργος Αμανατίδης και το στέλεχος, κύριος Βασίλης Νάνος.

Την αποστολή της Κεντρικής Σχολής του Ελαιώνα θα συνοδεύσουν η υπεύθυνη της Σχολής, κυρία Νίκη Μαρίτσα και ο προπονητής κύριος Δημήτρης Κριμιτζάς και την αποστολής του Αλίμου, ο υπεύθυνος της Σχολής, κύριος Νίκος Κορδογιάννης και ο προπονητής, κύριος Δημήτρης Λάλας.
Από την Σχολή της Άνδρου θα παραβρεθούν όλα τα στελέχη της με συντονίστρια την κυρία Ευαγγελία Παρλιάρου, ενώ τους αγώνες θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και αρχών καθώς και τα μελή της Π.Ε.Φ.Ο. Άνδρου.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου συγχαίρει την Σχολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Άνδρο για την πρωτοβουλία διεξαγωγής των αγώνων και για τις ενέργειες της και εύχεται καλή διασκέδαση στους αθλητές μας και στους γονείς τους!


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου