ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ,ΣΤΗΝ ΓΚΛΑΣΚΩΒΗ Ο ΤΖΕΝΑΡΟ,ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΙΛΒΙΟ ΚΑΙ ΓΚΑΛΙΑΝΙ

7/6/2012

Πάει Αργεντινή ο Ντελ Πιέρο;

Πάει Αργεντινή ο Ντελ Πιέρο;

Προθεσμία 72 ωρών ζήτησε –όπως αναφέρουν τουλάχιστον Μέσα στην Ιταλία- από τη διοίκηση της Ρίβερ Πλέιτ προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε ώστε να αγωνιστεί για μια χρονιά με τα χρώματά της έναντι 1,5 εκατ. ευρώ.

Εφόσον υπάρχει δόση αλήθειας στο δημοσίευμα του «Tuttosport» και ο θρύλος της Γιουβέντους απαντήσει θετικά, θα ξαναγίνει συμπαίκτης του Νταβίντ Τρεζεγκέ, με τον οποίο αποτέλεσαν «φονικό» δίδυμο την εποχή που αγωνίζονταν μαζί στους «μπιανκονέρι».

Πάντως, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντελ Πιέρο έχει εκφραστεί και από συλλόγους τους MLS στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συζητά με Ρέιντζερς ο Γκατούζο

Συζητά με Ρέιντζερς ο Γκατούζο
Στη Γλασκώβη βρίσκεται ο μάνατζερ του Τζενάρο Γκατούζο, σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, ώστε να συζητήσει την πιθανή επιστροφή του Ιταλού μέσου στη Ρέιντζερς.

Μπορεί οι «διαμαρτυρόμενοι» να αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ωστόσο ο Γκατούζο έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει, ύστερα από 13 χρόνια παρουσίας στη Μίλαν.

Ο 34χρονος μέσος έχει περάσει από τη Ρέιντζερς τη σεζόν 97-98

Κρίση στη σχέση Μπερλουσκόνι - Γκαλιάνι


Κρίση στη σχέση Μπερλουσκόνι - Γκαλιάνι
Σύννεφα στη σχέση του Μπερλουσκόνι με τον Γκαλιάνι, σύμφωνα με την εφημερίδα “Corriere della sera”. Οι δύο άντρες φέρεται να διαφωνούν με τον τρόπο που θα διαχειριστούν τις μεταγραφικές κινήσεις, αφού η φιλοσοφία τους είναι διαφορετική.

Το μεταγραφικό παζάρι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει για τη Μίλαν, αλλά είναι ήδη ορατά πολλά προβλήματα. Η ομάδα του Μιλάνου έχει δεχτεί προσφορές τόσο για τον Ιμπραΐμοβιτς, όσο και για τον Τιάγκο Σίλβα, με ποσά που αγγίζουν τα 40 εκατ. ευρώ για τον καθένα. Σε μια περίοδο που το ρευστό - ακόμα και σε συλλόγους όπως η Μίλαν - είναι δυσεύρετο, φαντάζει απίθανο να απορριφθούν αυτές οι προτάσεις.

Παρόλα αυτά ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι, έχει απαντήσει αρνητικά σε κάθε κρούση που του έχει γίνει. Πρόθεσή του είναι να κρατήσει στην ομάδα τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές και να προσπαθήσει να ενισχύσει το ρόστερ με προσθήκες ποιοτικών, αλλά όχι ιδιαίτερα ακριβών ποδοσφαιριστών.

Αντίθετη είναι η φιλοσοφία του ιδιοκτήτη της ομάδας Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας τονίζει σε κάθε ευκαιρία πως είναι προτιμότερο να πουληθούν σε καλή τιμή κάποιοι παίκτες και μετά να επενδύσει τα χρήματα που θα εισπράξει σε νέες προσθήκες. Μέριμνα του Μπερλουσκόνι είναι πρώτα να εξισορροπηθεί ο ισολογισμός και μετά να προχωρήσει σε έξοδα.

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη σοβαρή κρίση στις σχέσεις των δύο ισχυρών αντρών της Μίλαν.
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου