ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Πιάνει δουλειά αμέσως ο Ζαρντίμ

Πιάνει δουλειά αμέσως ο Ζαρντίμ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι και επίσημα πλέον ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού. Ο 38χρονος Πορτογάλος πιάνει αμέσως δουλειά στο Ρέντη καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινάει η προετοιμασία και υπάρχουν αρκετά θέματα προς διευθέτηση.
Προπονητής του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσαν τα χέρια και η συνεργασία τους είναι πλέον γεγονός.
 
Ο Ζαρντίμ θα πιάσει αμέσως δουλειά στο Ρέντη, καθώς ο χρόνος αρχίζει να πιέζει.

Οι ερυθρόλευκοι σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα θα έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει της προετοιμασίας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο και στις 8 Ιουλίου θα αναχωρήσουν για την Αυστρία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Επομένως ο Πορτογάλος έχει πολλές εκκρεμότητες που θα πρέπει να διευθετήσει σύντομα. Να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερο τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές της ομάδας, να ρυθμίσει λεπτομέρειες που αφορούν τα προγράμματα εκγύμνασης στην προετοιμασία και τα φιλικά, να κάνει τις μεταγραφικές του εισηγήσεις, να προχωρήσει σε μια εκτίμηση για κάποιους ποδοσφαιριστές που ίσως δεν του κάνουν και να εισηγηθεί τον δανεισμό τους.


www.redplanet.gr/

Εξάλλου σε μια πρώτη κουβέντα με τους ανθρώπους της ομάδας, ο 38χρονος τεχνικός αποκάλυψε πως στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα ήθελε να δουλέψει με μάξιμουμ 28 παίκτες και οι ερυθρόλευκοι έχουν αρκετούς παραπάνω τη δεδομένη στιγμή και χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές.

Ο Ζαρντίμ θα περιμένει και τους συνεργάτες του να έρθουν στην Ελλάδα, προκειμένου να καταστρώσουν τα προγράμματα τους για την προετοιμασία αλλά και όλη τη σεζόν. Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού πάντως έχει ήδη προμηθευτεί dvd όχι μόνο αγώνων της ομάδας του, αλλά και παιχνιδιών του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Ατρόμητου, του ΠΑΟΚ, προκειμένου να αρχίσει σιγά - σιγά να ακτινογραφεί και τους αντιπάλους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου