ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Κι άλλο "λαχείο" από Ουγγαρία

Κι άλλο "λαχείο" από Ουγγαρία

Στο Ρέντη βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες ο Άλεξ Χράμπινα, ο 17χρονος γκολκίπερ της Εθνικής U-17 Ουγγαρίας, ο οποίος περνάει από το μικροσκόπιο των Ράντου - Στορκ.
Οι Μπάλας Μέγκιερι, Ρόι Κάρολ και Σήφης Δασκαλάκης θα είναι πιθανότατα η τριάδα των γκολκίπερ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι δεν σταματούν να ψάχνουν για νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη θέση.
 
Έτσι λοιπόν, οι Πειραιώτες έχουν φέρει στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη τον Άλεξ Χράμπινα. Πρόκειται για τον 17χρονο (5/4/1995) βασικό τερματοφύλακα της Εθνικής Ουγγαρίας U-17 (14 συμμετοχές), ο οποίος μάλιστα την σεζόν που ολοκληρώθηκε αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος παίκτης της χώρας στις ηλικίες κάτω των 17 ετών!

Ο ύψους 1.91 (!) γκολκίπερ ανήκει στην Νιρεγκιζάχα Σπάρτακους, με την οποία και έκανε ντεμπούτο τη φετινή χρονιά. Τις τελευταίες δύο μέρες βρίσκεται στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και δοκιμάζεται από τους Αλέκο Ράντο και Μπερντ Στορκ, έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής!

Ο Χράμπινα θεωρείται το κορυφαίο ταλέντο της χώρας του στην θέση του τερματοφύλακα και είναι πολύ πιθανό από τη νέα σεζόν να είναι κάτοικος... Ρέντη.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου