ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Υπέγραψε για ένα χρόνο ο Ιμπαγάσα

Υπέγραψε για ένα χρόνο ο Ιμπαγάσα

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα παραμείνει παίκτης της ομάδας και για τη νέα σεζόν. Στις 500.000 ευρώ οι αποδοχές του. Στις 200.000 ευρώ τα μπόνους.
Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και για την επόμενη σεζόν θα παραμείνει ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής πέρασε το απόγευμα της Πέμπτης (7/6) από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Καστέλα του Πειραιά και εκεί υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.
 
Ο 36χρονος (27/10/1976) έμπειρος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του, λοιπόν, στον Πειραιά για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, μετρώντας ήδη δύο σερί κατακτήσεις Πρωταθλημάτων Ελλάδας.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα για την ερχόμενη σεζόν θα έχει οικονομικές απολαβές που θα φτάσουν τις 500.000 ευρώ, δεχόμενος την μείωση στο συμβόλαιο του που έφτασε το 40%. Βέβαια, στο ενδεχόμενο επίτευξης στόχων (Πρωτάθλημα, Κύπελλο), οι αποδοχές του θα αυξηθούν κατά 200 χιλιάρικα, φτάνοντας τις 700.000 ευρώ.

Το "παρών" στα γραφεία των Νταμπλούχων Ελλάδας στον Πειραιά έδωσαν το "παρών", επίσης, τόσο ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, όσο και ο Επικεφαλής του τμήματος Σκάουτινγκ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου