ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Είπε "όχι" στην Φενέρμπαχτσε ο Ίβκοβιτς

Είπε "όχι" στην Φενέρμπαχτσε ο Ίβκοβιτς

Η Φενέρμπαχτσε έκανε πρόταση συνεργασίας στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά εκείνος την αρνήθηκε, τονίζοντας πως προτεραιότητα του είναι ο Ολυμπιακός.
Σύμφωνα με το μπασκετικό σάιτ, eurohoops.net, η Φενέρμπαχτσε πλησίασε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς καταθέτοντας του πρόταση συνεργασίας, αλλά ο Σέρβος τεχνικός την αρνήθηκε, ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητα του είναι να μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό.
 
Συγκεκριμένα, ο νέος μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε, Κεμάλ Ντιντσέρ, ταξίδεψε στο Βελιγράδι ώστε να συναντήσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς για να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Ο Ντούντα, μάλιστα, με δηλώσεις του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι προς τιμή του Ραντιβόι Κόρατς, παραδέχτηκε πως ήρθε ομάδα απ' την Τουρκία ώστε να του κάνει πρόταση, αλλά τόνισε πως την αρνήθηκε, καθώς προτεραιότητα του είναι να μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος τεχνικός με το που επιστρέψει στην Αθήνα θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της πειραϊκής ΚΑΕί. Με τον τρόπο του, πάντως, ο έμπειρος τεχνικός έστειλε το δικό του μήνυμα στους υποψήφιους μνηστήρες, πως στο μυαλό του κυρίαρχη θέση έχουν οι ερυθρόλευκοι ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου