ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Μοδέστο: "Οι Έλληνες παίζουν με καρδιά"

Μοδέστο: "Οι Έλληνες παίζουν με καρδιά"

Με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για την πατρίδα μας μίλησε ο Φρανσουά Μοδέστο σε γαλλικά ΜΜΕ. Τόνισε πως η χώρα μας θα καταφέρει να βγει από την κρίση, ενώ όσον αφορά την Εθνική ομάδα, υποστήριξε πως πιστεύει στους Έλληνες παίκτες γιατί παίζουν με καρδιά.
Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε ο Φρανσουά Μοδέστο για την χώρα μας αλλά και την Εθνική Ελλάδας, μιλώντας σε γαλλικά μέσα.
 
"Είναι δύσκολο όταν παίζεις με τον διοργανωτή στο πρώτο ματς.

Η Ελλάδα όμως έχει καλή άμυνα και βλέπω να κερδίζει με 1-0. Είναι δυνατή ομάδα η Ελλάδα", είπε αρχικά στο "So Foot" ο Κορσικανός άσος του Θρύλου και συνέχισε...

Η γνώμη σου για τρεις συμπαίκτες σου κι αν θα είναι στη βασική ενδεκάδα;

"Σίγουρα θα είναι οι τρεις του Ολυμπιακού. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Μανιάτης που είναι πειθαρχημένοι παίκτες. Από εκεί και πέρα μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσουν και στον Φετφατζίδη.

Είναι 20 ετών, είναι κοντός, γρήγορος και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Πιστεύω θα είναι μία από τις αποκαλύψεις του EURO 2012".

Μετά τα όσα έχουν γραφτεί για την Ελλάδα, αν κατακτήσει το EURO, τι θα σημαίνει αυτό;

"Τα media δείχνουν μία απαίσια εικόνα για την Ελλάδα. Στην ίδια μοίρα όμως βρίσκονται τόσο η Πορτογαλία όσο και η Ισπανία. Σίγουρα ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος, όχι όμως όπως το παρουσιάζουν τα κανάλια.

Η Ελλάδα είναι πανέμορφη χώρα που ζει για το ποδόσφαιρο, με "όμορφους" ανθρώπους που στο τέλος θα τα καταφέρουν".

Ποια είναι τα συναισθήματα των Ελλήνων;

"Το ποδόσφαιρο μέσα από τους τίτλους και τη διασκέδαση κάνει καλύτερη την καθημερινότητα των Ελλήνων. Κι εμείς με τις οικογένειες μας νοιώθουμε τα συναισθήματα τους και τα προβλήματα που έχουν.

Έχουμε προσαρμοστεί κι εμείς στην καθημερινότητα τους, κι έχουμε γίνει φίλοι μαζί τους".

Θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους Έλληνες η κρίση;

"Σίγουρα. Δίνει ένα επιπλέον κίνητρο λοιπόν. Δεν έχω δει τον προπονητή να τους μιλά στα αποδυτήρια, όμως γνωρίζω πως οι Έλληνες παίζουν με καρδιά για την πατρίδα τους.

Το είδαμε ξεκάθαρα και το 2004 όταν κέρδισαν το EURO. Σίγουρα θέλουν να δείξουν πως η Ελλάδα δεν είναι μόνο τα προβλήματα και η οικονομική κρίση".

Πως βλέπεις γενικά το EURO;

"Το EURO είναι πιο δύσκολη διοργάνωση από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού όλοι μπορούν να περάσουν. Έχουμε δει στο παρελθόν ομάδες όπως η Ελλάδα και η Δανία να κερδίζουν το τρόπαιο, μην μιλήσω καλύτερα για την Τσεχία...

Η Ρωσία πάντως είναι το φαβορί στον όμιλο της Ελλάδας, όμως δεν έχει κάνει πολλά στο παρελθόν".

Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, πιστεύεις πως θα έχουμε επεισόδια στους δρόμους της Αθήνας;

"Όχι. Και πάλι μεγαλοποιούμε τα πράγματα. Ο κόσμος θα είναι συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο και θα δώσουν μία ωραία εικόνα προς τα έξω.

Σίγουρα θα σκέφτονται και τις πολιτικές εξελίξεις, όμως οι παίκτες θα δώσουν και την καρδιά τους. Τους πιστεύω στ' αλήθεια".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου