ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Βρέθηκαν τα κινητά Σάββα και Μώραλη

Βρέθηκαν τα κινητά Σάββα και Μώραλη 

7/6/2012


Βρέθηκαν τα κινητά Σάββα και Μώραλη  
Στην κλούβα της αστυνομίας που μετέφερε τους προσαχθέντες οπαδούς της ΑΕΚ στη ΓΑΔΑ, βρέθηκαν τελικά τα κινητά τηλέφωνα του Σάββα Θεοδωρίδη και του Γιάννη Μώραλη που εκλάπησαν μέσα από την αίθουσα συνεδριάσεων της Σούπερ Λίγκας. Ελεύθεροι όλοι οι οπαδοί της Ένωσης, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εναντίον τους.

Στα χέρια των οπαδών της ΑΕΚ είχαν πέσει ορισμένα κινητά τηλέφωνα παραγόντων, μετά την εισβολή που έγινε στη Σούπερ Λίγκα, ανάμεσα στα οποία ήταν και αυτά των Σάββα Θεοδωρίδη και Γιάννη Μώραλη.

Ωστόσο, τα κινητά τηλέφωνα των δύο παραγόντων του Ολυμπιακού, επέστρεψαν στους κατόχους τους, αφού βρέθηκαν μέσα στην κλούβα που μετέφερε τους οπαδούς της ΑΕΚ στην ΓΑΔΑ. Προφανώς, οι οπαδοί τα είχαν πετάξει ώστε να μην βρεθούν πάνω τους.

Θα πρέπει να πούμε, ότι για τους περίπου 35 οπαδούς που προσήχθησαν δεν βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία και έτσι μετά από έλεγχο που τους έγινε, αφέθηκαν ελεύθεροι, με τις αρχές να μην προχωρούν σε συλλήψεις.

Να σημειωθεί ότι στη ΓΑΔΑ προσήλθαν και κατέθεσαν για τα περιστατικά στη Σούπερ Λίγκα, οι κ.κ. Μώραλης και Θεοδωρίδης, καθώς και ο γενικός διευθυντής της διοργανώτριας, Μιχάλης Αναγνώστου.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου