ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Νέα αναβολή στη δίκη Ψωμιάδη!

Νέα αναβολή στη δίκη Ψωμιάδη! 

6/6/2012

Χωρίς εξελίξεις, για άλλη μια φορά, η δίκη Ψωμιάδη! Σήμερα αποφασίσθηκε νέα αναβολή για τις 21 Νοεμβρίου με αφορμή να αποτελεί ένα έγγραφο της Ιντερπόλ που παρέδωσαν οι δικηγόροι του Ψωμιάδη. Αυτό ανέφερε ότι η έκδοση του από τα Σκόπια στην Ελλάδα έγινε με σκοπό τη συμμετοχή του, μόνο σε δίκες για την υπόθεση των στημένων. Άρα δεν μπορεί να δικαστεί για άλλα θέματα που εκκρεμούν εις βάρος του.

Η δίκη άρχισε κανονικά αλλά διεκόπη μετά από την… εμφάνιση αυτού του εγγράφου προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο πραγματικά υφίσταται τέτοιο ζήτημα, άρα και η παρουσία του Μάκη Ψωμιάδη στην σημερινή εκδίκαση η οποία και είχε αρχίσει, ήταν παράνομη.

Η ΑΕΚ φέρεται να γνώριζε από χθες για αυτό το ζήτημα. Μάλιστα, ζήτησε διακοπή λίγων ημερών από το δικαστήριο σήμερα (μαζί με την πλευρά Ψωμιάδη), προκειμένου η Ελληνική δικαιοσύνη να αποφασίσει εκείνη, μέσα στις επόμενες 20 ημέρες, πως μπορεί να δικαστεί και για τις άλλες υποθέσεις του ο Μάκης Ψωμιάδης.

Τελικά δεν αποφασίστηκε διακοπή αφού - όπως υποστήριξε το δικαστήριο - δεν υπάρχουν ελεύθερες ημερομηνίες και ανακοινώθηκε πως παίρνει αναβολή για τις 21/11!

Η απόφαση του δικαστηρίου για αναβολή εξόργισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ με τον Ντέμη Νικολαϊδη να αποχωρεί από την αίθουσα.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου