ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΠΡΙΜΕΡΑ ΝΤΙΒΙΖΙΟΝ...ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΠΡΕΣΙΑΔΟ,ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΒΙΛΑΝΟΒΑ

7/6/2012

«Έφυγε» από τη ζωή ο Πρεσιάδο, μία ημέρα μετά την πρόσληψή του από τη Βιγιαρεάλ

«Έφυγε» από τη ζωή ο Πρεσιάδο, μία ημέρα μετά την πρόσληψή του από τη Βιγιαρεάλ

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ανακοινωθεί πως αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Βιγιαρεάλ και ο Μανόλο Πρεσιάδο άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή, σε ηλικία 54 ετών. Ο Ισπανός τεχνικός ήταν να παρουσιαστεί αύριο το μεσημέρι από τα «κίτρινα υποβρύχια» όμως δεν άντεξε, προκαλώντας σοκ στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Όλοι όσοι είχαν συνεργαστεί μαζί του μίλαγαν με τα καλύτερα λόγια για τον Μανόλο Πρεσιάδο. Είχε διατελέσει προπονητής των Ράσινγκ Σανταντέρ, Βαλένθια, Αλαβές, Μούρθια ενώ μόλις τον περασμένο Ιανουάριο αποχώρησε από τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Στο παρελθόν μάλιστα κατάφερε να προβιβάσει δύο ομάδες, Λεβάντε και Χιχόν, στην Primera Division.

Η μοίρα δεν ήταν καλή μαζί του. To 2002 έχασε την γυναίκα του από την επάρατο νόσο και μετά από λίγα χρόνια έχασε και τον γιο από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Μέσι: «Ελπίζω να μείνει χρόνια ο Βιλανόβα»


Μέσι: «Ελπίζω να μείνει χρόνια ο Βιλανόβα»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Λιονέλ Μέσι για τον νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη μεγάλη συνεισφορά του Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Μένω στην Μπαρτσελόνα και ελπίζω τα πράγματα να συνεχίσουν να είναι το ίδιο καλά και χωρίς τον Πεπ. Ο Τίτο είναι μία εντελώς διαφορετική προσωπικότητα και ελπίζω πως θα μείνει στον πάγκο της ομάδας για πολλά χρόνια. Αυτό θα σημαίνει πως τα πράγματα θα πηγαίνουν καλά» δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός και συνέχισε τονίζοντας για τον Πεπ Γκουαρντιόλα «ο Πεπ με βοήθησε να εξελιχθώ σαν παίκτης, ειδικά στο τακτικό κομμάτι. Μου εξήγησε πράγματα που δεν τα είχα ξανακάνει στο παρελθόν».

Τέλος έκανε λόγο για την εφιαλτική εβδομάδα της Μπάρτσα, όταν μετά τα άσχημα αποτελέσματα σε Ισπανία και Ευρώπη ακολούθησε και η αναγγελία αποχώρησης του Γκουαρντιόλα.

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Χάσαμε από την Ρεάλ Μαδρίτης, αποκλειστήκαμε από την Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια μάθαμε για την αποχώρηση του Γκουαρντιόλα. Πιστεύω πάντως πως έρχονται καλύτερες ημέρες» κατέληξε.
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου