ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Έμεινε ο Μπιέλσα, φεύγει ο Ορμπάιθ

Έμεινε ο Μπιέλσα, φεύγει ο Ορμπάιθ

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα έμεινε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, γεγονός που σημαίνει πως ο Πάμπλο Ορμπάιθ είναι σχεδόν απίθανο να παραμείνει στους Βάσκους τη νέα σεζόν. Παρακολουθεί την υπόθεση ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται να πλησιάσει τον 33χρονο μέσο εφόσον μείνει ελεύθερος.
Παρά το γεγονός πως αντιμετωπίστηκε με πολύ δυσπιστία μόλις ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του (με την μορφή δανεισμού) από την Μπιλμπάο, ο Πάμπλο Ορμπάιθ κατάφερε να βοηθήσει πολύ τους ερυθρόλευκους τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και είχε την δική του πολύτιμη συμμετοχή στην κατάκτηση του νταμπλ.
 
Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ο Ορμπάιθ αναχώρησε ξανά για την Ισπανία και την Μπιλμπάο, καθώς έχει ακόμη συμβόλαιο με τους Βάσκους μέχρι το καλοκαίρι του 2013, ενώ παράλληλα είχε λήξει και ο ετήσιος δανεισμός του στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο το γεγονός πως ο Μαρσέλο Μπιέλσα θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπιλμπάο και την επόμενη σεζόν, καθιστά εκ νέου αμφίβολο το μέλλον του 33χρονου μέσου στην ομάδα. Ο Αργεντινός τεχνικός είναι αυτός που του ανακοίνωσε πέρσι το καλοκαίρι (σ.σ. 2011) ότι δεν τον έχει στα πλάνα, κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε τώρα.

www.redplanet.gr/
Η Αθλέτικ πλέον είναι πολύ πιθανό να αφήσει ελεύθερο τιμής ένεκεν τον Πάμπλο, προκειμένου ο ίδιος να συνεχίσει όπου θέλει την καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του Βάσκου χαφ και εφόσον μείνει ελεύθερος από την Μπιλμπάο είναι πολύ πιθανό να εξετάσει το ενδεχόμενο να προσεγγίσει τον Ορμπάιθ και να του προτείνει μια νέα συνεργασία, καθώς οι ερυθρόλευκοι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία του στον σύλλογο την προηγούμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου