ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ...ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ ΓΙΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ,ΘΕΛΕΙ ΡΟΜΠΕΡΤΟ Η ΤΣΕΛΣΙ,ΘΕΛΕΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Ο ΚΡΑΣΙΤΣ

8/6/2012

Οργιάζουν οι φήμες για Λεβαντόφσκι και Γιουνάιτεντ!


Οργιάζουν οι φήμες για Λεβαντόφσκι και Γιουνάιτεντ!
«Συναγερμός» έχει σημάνει σε όλο το Νησί, μετά το ξέσπασμα φημών που θέλουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να τα έχει βρει σε όλα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπορούσια Ντόρτμουντ να αναγκάζεται να τον παραχωρήσει για …ένα κομμάτι ψωμί!

Η αποκάλυψη φαίνεται να έχει γίνει από τον Φράντιζεκ Σμούντα, τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Πολωνίας.

Ο Σμούντα φαίνεται να έχει δηλώσει ότι «ο Λεβαντόφσκι θα αγωνίζεται στη Γιουνάιτεντ», με τους Βρετανούς και Πολωνούς ρεπόρτερ να «βάζουν φωτιά» στο twitter.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ανακοινώσει, ήδη, τη συμφωνία τόσο με την Ντόρτμουντ, όσο και με τον Σίνζι Καγκάβα, με τους δύο άσους των πρωταθλητών Γερμανίας να μην αποκλείεται να συναντηθούν και πάλι, αυτή τη φορά στο «Old Trafford».

«Γλυκοκοιτάζει» Σέρχι Ρομπέρτο η Τσέλσι


«Γλυκοκοιτάζει» Σέρχι Ρομπέρτο η Τσέλσι
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τσέλσι φέρεται να βρίσκεται ο Σέρχι Ρομπέρτο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Sport» υποστηρίζει ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι λάτρης του τρόπου λειτουργίας της Μπαρτσελόνα και θεωρεί ότι ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ταιριάζει στο πλάνο των Λονδρέζων για την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, οι «μπλε» σκοπεύουν να διαθέσουν 8 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ισπανού παίκτη και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Σέρχι Ρομπέρτο, όμως οι Καταλανοί τονίζουν ότι ο παίκτης δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο νεαρός χαφ γνωρίζει ότι θα παίζει στην πρώτη και δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα και αν δεν ανανεώσει ο Κεϊτά, τότε θα έχει περισσότερες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Κοιτάζει προς Λίβερπουλ ο Κράσιτς

Κοιτάζει προς Λίβερπουλ ο Κράσιτς
Στη Λίβερπουλ προτάθηκε ο Μίλος Κράσιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Tuttosport» υποστηρίζει ότι η πλευρά του Σέρβου εξτρέμ επικοινώνησε με τον αγγλικό σύλλογο, θέλοντας να διερευνήσει τις προθέσεις του για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο 27χρονος παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους από τον περασμένο Ιανουάριο, αφού δεν φαίνεται ότι συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε.

Παρότι οι «μπιανκονέρι» κατέκτησαν το ιταλικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, ο διεθνής παίκτης έπαιξε μόλις σε επτά παιχνίδια και πέτυχε ένα γκολ.

Τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο Κράσιτς προτάθηκε στον Μπρένταμ Ρότζερς, αλλά εκείνος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ενδιαφέρεται για τον πρώην άσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου