ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

"Λεπτομέρειες για την παραχώρηση του Ρουίς"

"Λεπτομέρειες για την παραχώρηση του Ρουίς"

Δημοσίευμα ιστοσελίδας της Αργεντινής αποκαλύπτει πως απομένουν λεπτομέρειες για την παραχώρηση του Άλαν Ρουίς στον Ολυμπιακό.
Αν πιστέψουμε τους Αργεντινούς, ο Άλαν Ρουίς ντύνεται στα ερυθρόλευκα! Ο Ολυμπιακός, πράγματι, ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό μέσο της Χιμνάσια Λα Πλάτα, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία.
 
Ο 19άχρονος (19/8/1993) ποδοσφαιριστής είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει η ομάδα της Αργεντινής, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, για αυτό και είναι έτοιμη να παραχωρήσει τον ταλαντούχο παίκτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας της Αργεντινής, ο Άλαν Ρουίς βρίσκεται "μια ανάσα" από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Η Χιμνάσια Λα Πλάτα θα λάβει 900 χιλιάδες δολάρια για το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Το υπόλοιπο ποσοστό θα το κρατήσει η ίδια προκειμένου να πάρει χρήματα από ενδεχόμενη μεταπώλησή του.

Ο Ολυμπιακός έχει στείλει φαξ με τη συγκεκριμένη προσφορά, ενώ προτείνει πενταετές συμβόλαιο στον Άλαν Ρουίς, αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμα οριστική συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, καθώς ο παίκτης έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική U-20 της Αργεντινής στη Ν. Αφρική.

Εντός της επόμενης εβδομάδας, ο μάνατζερ του Ρουίς, Φερνάντο Κονσεντίνο, θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τις τελικές λεπτομέρειες της μεταγραφής!


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου