ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ίβκοβιτς: η επιστροφή του δάσκαλου

Ίβκοβιτς: η επιστροφή του δάσκαλου

Η Ευρωλίγκα αποθεώνει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς σε ένα καταπληκτικό αφιερωματικό βίντεο. Η επιστροφή του δάσκαλου στην κορυφή της Ευρώπης με τον Ολυμπιακό μετά από 15 χρόνια.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς συγκαταλέγεται στους κορυφαίους κόουτς παγκοσμίως όλων των εποχών. Έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους στην καριέρα του τόσο σε επίπεδο εθνικών ομάδων, όσο και σε συλλογικό. Με μία ομάδα, όμως, έχει συνδεθεί περισσότερο, τόσο συναισθηματικά, όσο και σε θέμα επιτυχιών.
 
Ο λόγος φυσικά για τον Ολυμπιακό, με τον οποίο ο θρυλικός Ντούντα έχει κατακτήσει δύο φορές το Πρωτάθλημα Ευρώπης, οι οποίοι είναι και οι μόνοι του τίτλοι στην διοργάνωση. Ο 69χρονος (29/10/1943) τεχνικός έφτασε στην κορυφή του θεσμού για πρώτη φορά το 1997, στο Final-Four της Ρώμης, ενώ το κατάφερε ξανά με τους Πειραιώτες 15 χρόνια αργότερα (2012).

Οι ερυθρόλευκοι αποτελούν τον μοναδικό σύλλογο στον οποίο επέστρεψε στην καριέρα του, δείγμα της αγάπης και του "δεσίματος" που έχει με την ομάδα. Ο Ολυμπιακός κυλάει στο αίμα του όπως δήλωσε και η σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις πιο υπερήφανες μνήμες του. Το δημιούργημα -αριστούργημα- του κατέκτησε φέτος την Ευρωλίγκα, δίνοντας ρεσιτάλ προπονητικής. Δείτε το υπέροχο βίντεο-αφιέρωμα για την επιστροφή του δάσκαλου (η Εuroleague τον χαρακτήρισε master) στην κορυφή της Ευρώπης.

Δείτε το βίντεο για την επιστροφή του δασκάλου:

Dusan Ivkovic Return of a Master από Pireotis7
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου