ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΙΤΑΛΙΑ...ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ

ΣΑΝΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ,ΘΕΛΕΙ ΓΚΑΚΟ Η ΡΟΜΑ,ΠΑΝΤΕΦ ΣΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ,ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ Ο ΖΕΕΝΤΟΡΦ,ΣΤΗΜΕΝΩΝ....ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

6/6/2012

Κι επίσημα Σανίνο στην Παλέρμο


Κι επίσημα Σανίνο στην Παλέρμο

Ο Τζουζέπε Σανίνο είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Παλέρμο. Ο 55χρονος τεχνικός, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Σικελίας, θα πάρει τη θέση του Μπαρτόλο Μούτι και θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα της Σικελίας σε μία θέση καλύτερη από τη φετινή 16η.

Ο Σανίνο εργάστηκε φέτος στη Σιένα, με την οποία κατέλαβε την 14η θέση, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί κατά βάση σε μικρότερες κατηγορίες.

Πρόταση Ρόμα για Γκάγκο


Πρόταση Ρόμα για Γκάγκο

Oι εμφανίσεις του Φερνάντο Γκάγκο με την φανέλα της Ρόμα, στην οποία αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ανάγκασαν την διοίκηση της ομάδας να "χτυπήσει" άμεσα την... πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία και ανήκει ο παίκτης, προκειμένου να καταθέσει πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Οι "τζιαλορόσι" απέκτησαν ως δανεικό τον Αργεντινό το περασμένο καλοκαίρι και η Ρεάλ Μαδρίτης στην συμφωνία των δύο πλευρών, συμπεριέλαβε και οψιόν αγοράς έναντι 7 εκατ. ευρώ. Η Ρόμα βέβαια, ειδικά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στην αγορά... "χτύπησε" την πόρτα των Ισπανών έχοντας στην τσέπη ένα σαφώς μικρότερο ποσό προς διάθεση.

Οι Ιταλοί έριξαν στο τραπέζι το ποσό των 3 εκατ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Γκάγκο, με... πάτημα και το γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης πιέζει την "βασίλισσα" να δεχθεί την πρόταση.

Επίσης, ο 26χρονος ζητάει από τους διοικούντες τη Ρεάλ να εκτιμήσουν το γεγονός ότι πέρυσι δέχθηκε μείωση μισθού για να μπορέσει να αγωνιστεί δανεικός στη Ρόμα. Μένει πλέον να παρθεί μία απόφαση από τον Μουρίνιο, όσον αφορά το μέλλον του παίκτη, με τον Πορτογάλο να μην είναι και μεγάλος θαυμαστής …των ικανοτήτων του Λατινοαμερικάνου.

Αγόρασε τον Πάντεφ η Νάπολι

Αγόρασε τον Πάντεφ η Νάπολι
Με τη φανέλα της Νάπολι θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γκόραν Πάντεφ ως το 2015, καθώς οι «παρτενοπέι» τον αγόρασαν από την Ίντερ, μένοντας ικανοποιημένοι από τη φετινή πορεία του στην ομάδα, ως δανεικός.

Μάλιστα, η Νάπολι έχει τη δυνατότητα να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σκοπιανού μεσοεπιθετικού για ακόμα μια σεζόν, μετά το πέρας του 2015.

Ο 28χρονος διεθνής τον περασμένο Αύγουστο έφυγε από τους «νερατζούρι» για την Νάπολι ως δανεικός και τη φετινή αγωνιστική περίοδο είχε συνολικά 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Ναπολιτάνους. Στο ιταλικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε 30 φορές, στο Κύπελλο 5 και στην Ευρώπη 7, πετυχαίνοντας 7 γκολ, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο κόντρα στη Γιουβέντους στον τελικό της διοργάνωσης.

Nέος σταθμός στην καριέρα του Ζέεντορφ

Nέος σταθμός στην καριέρα του Ζέεντορφ

Κάτοικος Ρίο ντε Τζανέιρο αναμένεται να είναι την επόμενη χρονιά ο Κλάρενς Ζέεντορφ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία, λεπτομέρειες απομένουν έτσι ώστε ο Ολλανδός να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μποταφόγκο.

Το συμβόλαιο του Κλάρενς Ζέεντορφ με τη Μίλαν έληξε και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμούσε και να επιλέξει με άνεση τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ίδιος στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στη Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα στο Ρίο. Η επιθυμία του αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Lance, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μποταφόγκο.

Τις προηγούμενες μέρες συναντήθηκαν εκπρόσωποι του παίκτη και μέλη της διοίκησης της Μποταφόγκο. Πηγές μέσα από την ομάδα εξέφρασαν τη βεβαιότητα πως η κατάληξη των διαπραγματεύσεων θα είναι ευτυχής.

Να σημειωθεί πως ο Ζέεντορφ είναι παντρεμένος με Βραζιλιάνα και έχει στην κατοχή του ένα πολυτελές διαμέρισμα στη συνοικία Λεμπλόν του Ρίο. Απόλυτα φυσικό, λοιπόν, να θέλει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Διευρύνεται ο κατάλογος των ύποπτων στην Ιταλία

Διευρύνεται ο κατάλογος των ύποπτων στην Ιταλία
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων που συγκλονίζει την Ιταλία. Οι έρευνες που συνεχίζονται αδιάκοπα, οδηγούν στο συμπέρασμα πως μπλεγμένοι είναι περισσότεροι ποδοσφαιριστές από όσους γνωρίζουν οι αρχές ως τώρα, αλλά και αρκετοί «ξένοι» με το χώρο του ποδοσφαίρου.

Τις προηγούμενες μέρες οι εισαγγελικές έρευνες εντόπισαν 14 εμβάσματα, συνολικού ποσού 1.5 εκατ. Ευρώ, από λογαριασμό του Τζίτζι Μπουφόν, προς τον Μάσιμο Αλφιέρι, ιδιοκτήτη καπνοπωλείου στην Πάρμα, στο οποίο υπάρχει η δυνατότητα στοιχηματισμού μέσω της εταιρίας Lottomatica. Τα εμβάσματα αυτά, σύμφωνα με το δικηγόρο του Μπουφόν, αφορούσαν αγοραπωλησίες ακινήτων ανάμεσα στους δύο άντρες, που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις, από την εποχή που ο Μπουφόν αγωνιζόταν στην Πάρμα.

Οι συντονισμένες, όμως, ενέργειες των εισαγγελέων, οδήγησαν σε νέα, αποκαλυπτικά στοιχεία. Στο εν λόγω πρακτορείο το ποσοστό επιτυχημένων δελτίων ξεπερνά το 83% τους τελευταίους 14 μήνες, ποσοστό ύποπτα ψηλό. Αυτό υποχρέωσε τους εισαγγελείς στο να συμπεριλάβουν τον Αλφιέρι στον κατάλογο των ύποπτων για τα στημένα παιχνίδια, να τον καλέσουν για να τον ανακρίνουν, αλλά και να προβούν σε έρευνα στο σπίτι του. Ο ίδιος ο Αλφιέρι, πάντως, αρνείται τα πάντα, τονίζοντας πως μόνο το 10% των στοιχημάτων του γραφείου του αφορούσαν ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Οι αρχές, όμως, προχώρησαν και σε παρακολουθήσεις τηλεφώνων. Στις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί, ακούγεται ο Νικόλα Σαντόνι, πρώην προπονητής τερματοφυλάκων, φερόμενος ως συνεργάτης του Ντόνι, πως ο Μπουφόν έπαιζε συστηματικά 100-200 χιλιάδες Ευρώ κάθε μήνα. Ο διεθνής τερματοφύλακας ακόμα δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των υπόπτων. Σύμφωνα, πάντως, με το δικηγόρο του, το γεγονός πως πλήρωνε με επιταγές και όχι με μετρητά, δείχνει πως δεν έχει σχέση με στοιχηματισμό σε στημένα παιχνίδια, αφού με τις επιταγές είναι απλό να παρακολουθείται η κίνηση των λογαριασμών του από τις αρχές.

Η εφημερίδα Gazzetta dello Sport αναφέρει πως σύντομα θα υπάρξουν αποκαλύψεις και άλλων υπόπτων και η λίστα αναμένεται να μεγαλώσει πολύ.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου