ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ!!!

ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΗΜΑ Η ΚΑΡΝΤΙΦ,ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ,ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Η ΝΤΙΝΑΜΟ,ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΑΡΚ

6/6/2012

Αλλάζει χρώματα και σήμα η Κάρντιφ!

Αλλάζει χρώματα και σήμα η Κάρντιφ!
Ξεχάστε τα μπλε και αρχίστε να συνηθίζετε τα κόκκινα! Η Κάρντιφ αποφάσισε να αλλάξει τα χρώματα της βασικής της εμφάνισης και από τη νέα σεζόν η φανέλα που θα φορά κατά κύριο λόγο δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή των προηγούμενων ετών. Δράκος το νέο έμβλημα!

Με βάση τα όσα ανακοίνωσε ο σύλλογος της Τσάμπιονσιπ, το βασικό χρώμα της ομάδας θα είναι το κόκκινο, σε μία προσπάθεια «εναρμονισμού» με τις επιταγές των χορηγών!

Μάλιστα, ο Άλαν Γουάιτλι, γενικός διευθυντής του συλλόγου, κάλεσε τους φίλους της ομάδας να είναι ρεαλιστές και να συνειδητοποιήσουν τι είναι χρήσιμο για την πρόοδο της ομάδας.

Εκτός από τα χρώματα, ριζικές είναι οι αλλαγές και στο έμβλημα του συλλόγου, με τον κλασσικό γλάρο να πηγαίνει στη βάση του σήματος και το δράκο να αποτελεί το βασικό …συστατικό.

Καμία βιασύνη για Φαν Πέρσι

Καμία βιασύνη για Φαν Πέρσι
Μόνο άγχος δεν δείχνουν να έχουν
στην Άρσεναλ για την έκβαση της υπόθεσης του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με τον Ιβάν Γαζίδη να προσπαθεί να καθησυχάσει τον κόσμο της ομάδας. Ο γενικός διευθυντής των Λονδρέζων δείχνει να μη βιάζεται για την ανανέωση του συμβολαίου του Ολλανδού μέσου και ζήτησε υπομονή από όλους!

Οι προσπάθειες της διοίκησης του συλλόγου για την ανανέωση του συμβολαίου του Φαν Πέρσι άρχισαν από το Μάιο, με τον αρχηγό της ομάδας να μπαίνει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του και την Άρσεναλ να θέλει να τον «δέσει» από το τώρα.

«Ο Ρόμπιν κάθισε στο ίδιο τραπέζι με μας και κάναμε μία καλή κουβέντα, στο τέλος της σεζόν. Αυτό που αποφασίστηκε είναι ότι θα τα ξαναπούμε στο μέλλον, μέσα το καλοκαίρι», τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ ο Γαζίδης, δείχνοντας ότι δεν υπάρχει το παραμικρό σημάδι βιασύνης στους Λονδρέζους.

Μάλιστα, ο –ελληνικής καταγωγής- παράγοντας των «κανονιέρηδων», ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να μην αγχώνεται, αφού «ο σύλλογος ξέρει τι πρέπει να κάνει για να κρατήσει τον Φαν Πέρσι».

Στην Ντιναμό Κιέβου ο Κράνιτσαρ


Στην Ντιναμό Κιέβου ο Κράνιτσαρ
Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στον Νίκο Κράνιτσαρ και την Ντιναμό Κιέβου.

Η ουκρανική ομάδα έχει συμφωνήσει με την Τότεναμ, αλλά οι τελικές διαπραγματεύσεις του παίκτη με την ομάδα του Κιέβου θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση του Euro.

Ο 27χρονος Κροάτης έχει έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα του Λονδίνου αλλά δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του.

Ο ίδιος πάντως ξεκαθάρισε πως εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αφού είναι πλήρως αφοσιωμένος στην εθνική ομάδα της Κροατίας.

«Οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει. Απομένουν κάποιες πολύ μικρές λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμιστούν, όπως επίσης και οι προσωπικοί μου όροι με την Δυναμό Κιέβου. Ο μάνατζέρ μου θα διαχειριστεί εξ ολοκλήρου την υπόθεση προς το παρόν, αφού είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην εθνική ομάδα και στο Euro 2012» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο Κλαρκ από τη Λίβερπουλ

Τέλος ο Κλαρκ από τη Λίβερπουλ

Η έλευση του νέου προπονητικού επιτελείου στη Λίβερπουλ, μετά την πρόσληψη του Μπρένταν Ρότζερς, άνοιξε την πόρτα της εξόδου και για τον μέχρι πρότινος βοηθό του Κένι Νταλγκλίς, Στιβ Κλαρκ που αποτελεί παρελθόν από τους «κόκκινους».

Η αποχώρηση του γυμναστή ήρθε σε φυσιολογική εξέλιξη των αλλαγών που θα παρατηρούνταν στον πάγκο του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ μετά την απόλυση του Κένι Νταλγκλίς.

Ο Μπρένταν Ρότζερς προσελήφθη στη θέση του και αυτός πήρε μαζί του όσους βρίσκονταν στη Νόριτς. Βοηθός του θα είναι ο Κολίν Πασκόε, ενώ στο επιτελείο του θα βρίσκονται και οι Κρις Ντέιβις και Γκλεν Ντρίσκολ.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου