ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Φέρνει και τον Γκουλάν,στο βαθος και ο Ρουις

Φέρνει και τον Γκουλάν,στο βαθος και ο Ρουις

6/7/2012
Φέρνει και τον Γκουλάν
Ο Νίκολα Γκουλάν είναι πιθανό να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα του Ολυμπιακού εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ο Σέρβος αριστερός μπακ αναμένεται το επόμενο διήμερο να έρθει στην Αθήνα και θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών.

Ο 23χρονος παίκτης έχει προταθεί από τον Νίκολα Νταμιάνατς, ο οποίος είχε έρθει για να συζητήσει με την «ερυθρόλευκη» διοίκηση διάφορα άλλα θέματα και πρότεινε παίκτες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Ο Γκουλάν άνηκε μέχρι πρότινος στην Φιορεντίνα, όμως έχασε την περσινή σεζόν λόγω μυϊκών τραυματισμών στον τετρακέφαλο και στον προσαγωγό. Εάν περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις, τότε θα πάει το συντομότερο δυνατό στην Αυστρία.

Μάλιστα, εάν οι γιατροί της ομάδας διαπιστώσουν ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, τότε θα υπογράψει άμεσα και στη συνέχεια θα μεταβεί Άχενκιρχ.

Πάντως, η επίσημη θέση της ΠΑΕ είναι πως ο παίκτης εξετάζεται πολύ σοβαρά, ενώ υπάρχουν φήμες που θέλουν τον Γκουλάν να πηγαίνει στην Αυστρία για να τον «τσεκάρει» πρώτα ο Ζαρντίμ προτού υπογράψει.

Κλείνει και ο Ρουίς

Μέσα στις επόμενες μέρες ενδέχεται να κλείσει η μεταγραφή του Αλαν Ρουίς στον Ολυμπιακό. Ο μάνατζερ του 18χρονου μεσοεπιθετικού βρίσκεται από προχθές στην Αθήνα και μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι από την συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές. Ισως γίνει και νέα συνάντηση σήμερα και αποκτηθεί ο Αργεντινός παίκτης της Χιμνάσια λα Πλάτα.

Εν τω μεταξύ, ενδέχεται να δυσκολέψει η υπόθεση απόκτηση του Κρίστιαν Τσάβες. Ο λόγος είναι η ανακοίνωση του Ρικέλμε πως αποχωρεί από την Μπόκα Τζούνιορς, η οποία φαίνεται ότι τον προορίζει για αντικαταστάτη του. Ίσως οι Αργεντινοί να «ανέβουν» οικονομικά και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα αυτής της ανακοίνωσης.


πηγη:www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου