ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Προτάθηκε και ο Φαν Μπούιτεν

Προτάθηκε και ο Φαν Μπούιτεν

Πρόταση για τον κεντρικό αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου, Ντάνιελ Φαν Μπούιτεν, έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εξετάζεται η περίπτωση του.
Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό προκειμένου να αντικαταστήσει τους Όλοφ Μέλμπεργκ (δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του) και Αβραάμ Παπαδόπουλο (υπέστη ρήξη χιαστών στο Euro 2012 και χάνει το πρώτο μισό της σεζόν).
 
Οι Πειραιώτες απέκτησαν τους Μανωλά, Ντιελνά και Σιόβα, έχουν ήδη τον Παπάζογλου, όμως θέλουν και έναν έμπειρο σέντερ μπακ, που θα βοηθήσει όλους τους νέους παίκτες να αναδειχθούν και να γίνουν καλύτεροι.

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι δεν επιθυμούν να αποκτήσουν κάποιον για πολλά χρόνια, αφού ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα επιστρέψει στα μέσα της χρονιάς και ο δανεισμός ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού θα ήταν η ενδεδειγμένη λύση.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα "Γάτα", ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Ντάνιελ Φαν Μπούιτεν. Ο Βέλγος σέντερ μπακ δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στην Μπάγερν και προτάθηκε στους Νταμπλούχους Ελλάδας, αφού έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Μιραλάς.

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός έχει τεράστια εμπειρία από μεγάλες ομάδες, αφού αγωνίζεται στους Βαυαρούς από το 2006 και σίγουρα η περίπτωση του, μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου