ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Καμπιονατο...οι σημαντικοτερες ειδησεις απο Ιταλικο ποδοσφαιρο!!!

Θελει τον Φερναντο,Λουσιο στην Γιουβε,η καψουρα του...Σιλβιο,ερευνα για το σκανδαλο,κλειδωσε παιχτη στον "ασσο"

4/7/2012




Τον 24χρονο μέσο της Πόρτο, Φερνάντο, έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Αντρέα Στραματσιόνι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Ίντερ. Θετικός και ο παίκτης για το ενδεχόμενο να "μετακομίσει" στο Μιλάνο, εφόσον ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας.

Με επιτυχία πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά τεστ ο Λούσιο για λογαριασμό της Γιουβέντους και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους "μπιανκονέρι", μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014. Το τελευταίο διάστημα, ο Bραζιλιάνος αμυντικός τα είχε βρει σε όλα με τους «μπιανκονέρι», μετά την αποχώρηση του από την Ίντερ και όλοι περίμεναν το τυπικό μέρος για να «κλείσει» η νέα συμφωνία, με τον 34χρονο αμυντικό να υποβάλλεται στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις σε ιατρικό κέντρο του Τορίνου.

Διακαή πόθο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποτελεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ. Ο ισχυρός άνδρας των «ροσονέρι» είναι απογοητευμένος από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του Ισπανού τεχνικού. Στην Ιταλία μάλιστα γίνεται λόγος για ήδη κατατεθείσα πρόταση.

Από το γραφείο του ομοσπονδιακού ανακριτή θα περάσουν στις 15 Ιουλίου οι Λεονάρντο Μπονούτσι και Αντρέα Ρανόκια. Οι αμυντικοί της Γιουβέντους και της Ίντερ αντίστοιχα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για πιθανή εμπλοκή τους στο νέο σκάνδαλο με στημένους αγώνες.

Μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Ζούλιο Σέζαρ από την Ίντερ για τη «συμπολίτισσα» Μίλαν, οι «νερατζούρι» φέρεται πως έκλεισαν τον τερματοφύλακα της Ουντινέζε, Σαμίρ Χαντάνοβιτς έναντι του ποσού των 11εκατομμύριων ευρώ. Σύμφωνα με το «Sky Sport Italia», η Ίντερ έχει έρθει σε συμφωνία ήδη με τον Σλοβένο γκολκίπερ, όσο και με την ομάδα του με το οικονομικό αντίτιμο να ανέρχεται στα 11 εκατομμύρια μαζί με την παραχώρηση του 50% των δικαιωμάτων του Νταβίντ Φαραόνι.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου