ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

GOAL...

GOAL... 

4/7/2012

Χαρείτε τους αντικειμενικούς
Ο τίτλος «Έσβησε το παρελθόν του» για τον Μανωλά, σε ποια εφημερίδα πιστεύετε ότι δημοσιεύτηκε πρωτοσέλιδα; Στην «ΩΡΑ των ΣΠΟΡ»; Στην «Ώρα των εργαζομένων»; Στην «Ώρα του παιδιού»;
 
 Όχι. Δημοσιεύτηκε στην «αντικειμενική» GOALnews. Την εφημερίδα που τον τελευταίο χρόνο έχει στρίψει πηδάλιο από το μεσαίο χώρο προς την. Παιανία! Και τους τελευταίους μήνες προς το μόνο πράσινο οικοδομικό τετράγωνο στο Φάληρο. Το τετράγωνο του. ΣΚΑΙ! Δεν είναι μάλλον τυχαίο που ο εκδότης της εφημερίδας Βασίλης Βεργής ήταν από τους «εκλεκτούς» στην συνέντευξη Αλαφούζου για την «Παναθηναϊκή Συμμαχία».
 
Σήμερα, στην πρώτη σελίδα της, η εφημερίδα δε λέει ότι ο Μανωλάς «ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ» αλλά ότι «ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ»!
Δηλαδή ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πήρε έναν από τους καλύτερους νέους έλληνες ποδοσφαιριστές και εκείνοι φωτίζουν την πλευρά των φανατικών οπαδών της ΑΕΚ! Την ίδια στιγμή η ίδια εφημερίδα παρουσιάζει έναν. ΠΙΟΥ που έφερε ο Παναθηναικός ως παικταρά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή είναι η αντικεικμενικότητα τους. Αντικειμενικότητα του. ΠΙΟΥ!
 
Και κάποιος «μακεδονομάχος». Στέλλας, Παναθηναϊκός της Θεσσαλονίκης, που είναι λογικό να έχει διπλό σύμπλεγμα απέναντι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, έχει διαλέξει για τίτλο στο άρθρο του: «Δεν ντρέπεσαι βρε παλικάρι μου»;
 
Εσύ να ντρέπεσαι κύριε Στέλλα που χτυπάς ένα 21χρονο παιδί, έναν ποδοσφαιριστή, γιατί δεν σου αρέσει η φανέλα που φόρεσε. Αλήθεια, προβάλει τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο αυτή η θέση; Αυτά τα περί «προδοσίας» που καλλιεργείτε με τέτοια πρωτοσέλιδα είναι για το καλό του ποδοσφαίρου; Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι με τη διαρκή απαξίωση του ποδοσφαίρου χτυπάτε και τους εαυτούς σας; Εκτός αν οι σκοποί σας και τα συμφέροντα σας υπερβαίνουν ακόμα και την προσπάθεια διαβίωσης των ΜΜΕ στα οποία εργάζεστε.
 
Και ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Σωτήρης Τριανταφύλλου, που είναι αρθρογράφος στην ίδια εφημερίδα, γιατί δεν στέλνει άμεσα μια επιστολή διαμαρτυρίας; Ένα τέτοιο πρωτοσέλιδο δεν «στοχοποιεί» τον Κώστα Μανωλά; Εκτός αν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου δεν ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό και για τους αθλητές, αλλά μόνο για τους αθλητικούς συντάκτες που είναι μέλη - ψηφοφόροι του.
 
Είναι λογικό από την στιγμή που δεν έχει ούτε. λαθραναγνώστη που να είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ η συγκεκριμένη εφημερίδα, να προσπαθεί να «πιάσει» το κοινό που την ενδιαφέρει. Εμπορικά το καταλαβαίνουμε! Εδώ μέχρι. Ροναλντίνιο έφεραν με τα λεφτά του Τσάκα (τον οποίο τώρα. ειρωνεύονται βέβαια). Αλλά ας είναι τίμιοι. Όχι από τη μια να φοράς το μανδύα του αντικειμενικού και από την άλλη να κάνεις. καθημερινή καταμέτρηση των μελών της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» πρωτοσέλιδα, πράγμα που δεν κάνει ούτε η «Πράσινη»!
 
Ευτυχώς, δεν απέμεινε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που να διαβάζει αυτή την εφημερίδα και είναι κρίμα γιατί εκεί δουλεύουν και δημοσιογράφοι πραγματικοί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ γέννημα θρέμμα (όπως ο Κουκουλάς, ο Νοικοκύρης, ο Ευαγγελάτος). Άνθρωποι που κάνουν και καλό ρεπορτάζ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και αγαπάνε την ομάδα αγνά. Αλλά τι φταίνε και αυτοί; Δεν μπορούν να αλλάξουν το μυαλό ούτε του Στέλλα ούτε του Βεργή, ούτε κανενός άλλου.


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου