ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Τι είπαν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού…

Τι είπαν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού…

6/7/2012
Τι είπαν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού…

Για έναν δυνατό όμιλο έκαναν λόγο οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Γ’΄γκρουπ της προσεχούς Euroleague.

Εκπρόσωποι των Αναντολού Εφές, Ζαλγκίρις Κάουνας, Αρμάνι Μιλάνο και Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ μίλησαν στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής και τόνισαν ότι όλα είναι ανοικτά καθώς σε τόσο υψηλό επίπεδο και με τόσο δυνατές ομάδες δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι.

Αναλυτικά τα όσα είπαν

Οκτάι Μαχμούτι (προπονητής Αναντολού Εφές): «Είναι αλήθεια ένα πολύ δύσκολο γκρουπ. Ο Ολυμπιακός είναι ο κάτοχος του τίτλου, ενώ Κάχα Λαμποράλ και Ζαλγκίρις συμμετέχουν πολλά πολλά χρόνια στη διοργάνωση. Επιπλέον οι βελτιώσεις και οι επενδύσεις που έχουν γίνει σε Αρμάνι και Τσεντεβίτα, καθιστούν τον Γ΄όμιλο ακόμα πιο δύσκολο».

Κερέμ Τουντσερί (γκαρντ, Αναντολού Εφές): «Είναι μία καλή κλήρωση κατά τη γνώμη μου. Το σημαντικό είναι τι θα κάνουμε εμείς. Το σημαντικό είναι αρχικά να προκριθούμε στο Τοπ 16 και έπειτα να περάσουμε από όσο το δυνατό υψηλότερη θέση γίνεται. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την κανονική περίοδο στην πρώτη ή δεύτερη θέση. Και έπειτα θα πάμε βήμα-βήμα».

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (φόργουορντ Ζαλγκίρις Κάουνας): «Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στην Euroleague και ειδικά όταν στον όμιλο σου έχει να αντιμετωπίσεις τον πρωταθλητή, Ολυμπιακό. Θα είναι μεγάλη πρόκληση να παίξουμε μαζί τους. Όμως έχουμε και άλλες δυνατές αντιπάλους. Η Κάχα Λαμποράλ θα είναι διψασμένη καθώς πέρυσι δεν κατέφερε να περάσει στο Τοπ 16. Η Αναντολού Εφές και η Αρμάνι Μιλάνο γίνονται ισχυρότερες κάθε χρόνο. Και η Τσεντεβίτα θα είναι επικίνδυνη όπως είναι κάθε ‘πρωτάρης’ στη διοργάνωση. Το ρόστερ μας δεν έχει ολοκληρωθεί οπότε είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις για την κατάταξή μας στο Γ΄ όμιλο. Όπως και να έχει στόχος μας είναι η πρόκριση στο Τοπ 16».

Σέρτζιο Σκαριόλο (προπονητής Αρμάνι Μιλάνο): «Είναι ένας σύνθετος όμιλος. Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να διακρίνω τις τέσσερις καλύτερες ομάδες. Η πρόκριση στο Τοπ 16 είναι ο στόχος μας. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να προετοιμαστούμε πνευματικά και σωματικά ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί από το πρώτο κιόλας παιχνίδι».

Κιθ Λάνγκφορντ (γκαρντ Αρμάνι Μιλάνο): «Γνωρίζω τις ομάδες του ομίλου μας, γιατί έχω παίξει κόντρα στην Τσεντεβίτα πέρυσι στην Αδριατική λίγκα και φυσικά με τις υπόλοιπες στην Euroleague. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πιστεύω στο πλάνο της ομάδας μου και είμαι αισιόδοξος ότι θα περάσουμε».

Κρέσιμιρ Νόβοσελ (αθλητικός διευθυντής Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ): «Το να βρισκόμαστε στην Euroleague είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς. Προετοιμαζόμασταν για αυτό τα τελευταία χρόνια και τα πήγαμε αρκετά καλά μέχρι τώρα. Τελικά τα καταφέραμε να βρεθούμε στην Euroleague και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να παλέψουμε για την είσοδό μας στο Τοπ 16. Είναι ένα πολύ σκληρό γκρουπ, με κορυφαίες ομάδες με μεγάλη παράδοση στη διοργάνωση. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τους καλύτερους παίκτες. Θα δούμε πως θα κυλήσει η χρόνια, παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να περάσουμε στο Τοπ 16 ειδικά βλέποντας τις ομάδες στον όμιλό μας, όμως θα δούμε πως θα εξελιχθεί η χρονιά».

πηγη:www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου