ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Πριμερα Ντιβιζιον...Η Ισπανια παιζει μπαλα!!!

Στην Μπιλμπαο ο Ερνεστο,στην Βασιλισσα ο Μοντριτς,θελει Βερμαελεν η Μπαρτσα

6/7/2012




Στην ομάδα που δεν έκρυψε ποτέ ότι αγαπά οδεύει κατά πάσα πιθανότητα ο Ερνέστο Βαλβέρδε! Η διαφωνία του Μαρσέλο Μπιέλσα με τη διοίκηση των Βάσκων κορυφώθηκε την Παρασκευή με ανακοίνωση του συλλόγου εναντίον του Αργεντινού και τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρούν πιθανότατο αντικαταστάτη του -μόλις επισημοποιηθεί το διαζύγιο- τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Οι τίτλοι τέλους της θητείας του Λούκα Μόντριτς στην Τότεναμ φαίνεται πως πέφτουν! Ο Κροάτης άσος, σύμφωνα με τη «Mirror», έδωσε τα χέρια με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έφτασε σε οριστική συμφωνία τόσο για το συμβόλαιο όσο και για τους προσωπικούς όρους αυτού, με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται από μέρα σε μέρα!

Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου η Μπαρτσελόνα έχει θέσει τους στόχους της αναφορικά με τους παίκτες που θέλει να αποκτήσει με στόχο την μεταγραφική της ενίσχυση. Μετά την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, του Ζόρντι Άλμπα, σειρά παίρνει ένας κεντρικός αμυντικός, με τον Τόμας Βερμάελεν να φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός των «μπλαουγκράνα» για την συγκεκριμένη θέση.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου