ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Πρεμιερ Λιγκ...η Αγγλια παιζει μπαλα!!!

Αιχμες απο Φαν Περσι,σχεδιαζει την νεα Τοτεναμ,κανονιερης Ποντολσκι,μαχη για Ανιτα,στο χρηματιστηριο η Γιουναιτεντ

4/7/2012





Μόνο ευχάριστα δεν ηχεί στα αυτιά των φίλων της Άρσεναλ αλλά και του Αρσέν Βενγκέρ! Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με γραπτή του δήλωση στο προσωπικό του σάιτ, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες» το οποίο εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον τρόπο που κινείται η διοίκηση της ομάδας και ο Αρσέν Βενγκέρ. Αυτό σημαίνει, ότι μπορεί τον Γενάρη να διαπραγματευτεί την ελεύθερη μετακίνησή του σε άλλη ομάδα.

Μετά την επίσημη παρουσίασή του, ως ο νέος προπονητής της Τότεναμ, ο Αντρέ Βίλας-Μπόας είναι έτοιμος να αρχίσει το «χτίσιμο» της νέας Τότεναμ. Με τον Γκίλφι Σίγκουρτσον να έχει ήδη ανακοινωθεί, ο 34χρονος προπονητής είναι έτοιμος να κινηθεί και για τους υπόλοιπους παίκτες που έχει στη λίστα του για να κλείσει και τις "τρύπες" της ομάδας.

Το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Λούκας Ποντόλσκι στην Άρσεναλ ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον Γερμανό επιθετικό να ανακοινώνεται και επίσημα από τον αγγλικό σύλλογο, αφού νωρίτερα είχε μεταβεί στο «Emirates» για την υπογραφή του συμβολαίου του και τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

Η Νιούκαστλ έκανε την αρχή και η Σάντερλαντ έδωσε συνέχεια στο ενδιαφέρον των αγγλικών ομάδων για τον Βέρνον Ανίτα. Οι «μαυρόγατες» μπήκαν και αυτές στη διαδικασία απόκτησης του άσου του Άγιαξ, ο οποίος πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από την ολλανδική πρωτεύουσα.

Αίτηση για την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης κατέθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οικογένεια Γκλέιζερ να προσδοκά με αυτό τον τρόπο στην αύξηση των εσόδων και των κερδών για το σύλλογο, ώστε να μπορέσει να μειωθεί το χρέος του. Αντιδράσεις στην Αγγλία από τους οπαδούς της ομάδας.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου