ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Με Γκουλάν στο αεροδρόμιο ο οποίος θα κλείσει

Με Γκουλάν στο αεροδρόμιο ο οποίος θα κλείσει

Ο Σέρβος αριστερός μπακ, Νίκολα Γκουλάν, βρέθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" και πέταξε μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού για Αυστρία. Θα δοκιμαστεί και αν πείσει θα "κλείσει" η μεταγραφή.
Στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής (6/7) ο Νίκολα Γκουλάν, ο οποίος και ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού για την Αυστρία.
 
Πρόκειται για τον 23χρονο (23/3/1989) Σέρβο αριστερό οπισθοφύλακα (είναι φουλ-μπακ, ενώ παίζει και σαν χαφ), ο οποίος άνηκε στην Φιορεντίνα, αλλά την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κιέβο. Οι Ιταλοί, όμως, τον άφησαν ελεύθερο, λόγω ότι πέρσι αντιμετώπισε κάποιους τραυματισμούς. Έτσι, λοιπόν, ο Ολυμπιακός άρπαξε την ευκαιρία και με γρήγορες διαδικασίες ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Όλα, μάλιστα, έγιναν τόσο γρήγορα, καθώς ο Νίκολα Γκουλάν εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής (6/7) στο "Ελ. Βενιζέλος", όπου και πέταξε μαζί με την ερυθρόλευκη αποστολή με προορισμό την Αυστρία.

Ο νεαρός αμυντικός θα δοκιμαστεί από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και εφόσον ο Πορτογάλος τεχνικός μείνει ικανοποιημένος από τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή, τότε θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Η Φιορεντίνα απέκτησε από την Παρτιζάν τον Νίκολα Γκουλάν το 2007, αλλά αγωνίστηκε ελάχιστα εκεί, καθώς στη συνέχεια δόθηκε δανεικός σε τέσσερις ομάδες (!), όπως στις Σαμπντόρια, Μόναχο 1860, Έμπολι και Κιέβο. Υπήρξε επίσης και διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, όσον αφορά την K-21. Την περίπτωση του την πρότεινε ο ίδιος ατζέντης που εκπροσωπεί τον Μάρκο Πάντελιτς.

Ο Σέρβος μπακ (1.83μ), βέβαια, θα περάσει πρώτα από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται, καθώς έχασε σχεδόν ολόκληρη την περσινή σεζόν με την Κιέβο Βερόνα, λόγω μυικών τραυματισμών στον τετρακέφαλο και στον προσαγωγό. Αν το ιατρικό τιμ κρίνει πως είναι εντάξει, σε συνδυασμό με τις θετικές εισηγήσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ, τότε ο Νίκολα Γκουλάν θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, όντας το τρίτο αριστερό μπακ στο ερυθρόλευκο ρόστερ, καθώς στην θέση ήδη υπάρχουν οι Χοσέ Χολέμπας και Γιάννης Ζαραδούκας.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου