ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Καμία βιασύνη για Ζαραδούκα


Καμία βιασύνη για Ζαραδούκα

Στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται με την περίπτωση του Γιάννη Ζαραδούκα, ο οποίος θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε κάποιο φιλικό του Αυγούστου.

Ο Γιάννης Ζαραδούκας έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει δυνατός στην αγωνιστική δράση και να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
 
Ο Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας ακολούθησε μέρος της προπόνησης του Σαββάτου (7/7), αν και την Παρασκευή (6/7), την πρώτη ημέρα στο Άχενκιρχ, πήρε μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ακόμα και στο οικογενειακό διπλό.

Όπως μας εξήγησε ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, μετά το τέλος της σημερινής (7/7) προπόνησης, ο "Ζάρα" τηρεί κατά γράμμα το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο 27άχρονος παίκτης είναι στον πέμπτο μήνα μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, και η πορεία της αποκατάστασης, που ακολουθεί, κυλάει ομαλά.

Το γόνατό του έχει αντιδράσει πολύ καλά και οι ασκήσεις ενδυνάμωσης συνεχίζονται. Μπορεί να γυμνάζεται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά δεν πιέζεται προκειμένου να μην υπάρξει επιβάρυνση στο αριστερό εγχειρισμένο πόδι του.

Όπως μας είπε ο κ. Θέος, ο Ζαραδούκας δύσκολα θα αγωνιστεί στα δύο φιλικά επί αυστριακού εδάφους, με Σπαρτάκ Μόσχας και Αλάνια Βλαντικαβκάζ, και εκτός απροόπτου αναμένεται να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής από τα φιλικά παιχνίδια του Αυγούστου. Στην ομάδα δεν βιάζονται για την επάνοδο του Έλληνα αριστερού μπακ και καλά κάνουν, καθώς στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρειάζονται ρίσκα.

Ρωτήσαμε τον γιατρό πώς και έπαιξε ο "Ζάρα" στο οικογενειακό δίτερμα της Παρασκευής (6/7) στο Άχενκιρχ, και μας είπε πως είχε συνομιλήσει με το τεχνικό επιτελείο προκειμένου να μην πιεστεί από την πλευρά που αγωνιζόταν ο ποδοσφαιριστής και απλά να συμμετέχει στο παιχνίδι χωρίς να έρθει σε κόντρα με κάποιον συμπαίκτη του.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου