ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Γκολ σε ρυθμούς... προπόνησης!

Γκολ σε ρυθμούς... προπόνησης!

Δείτε βίντεο με γκολ των Πάντελιτς, Αμπντούν, Μιραλάς, τα "παιχνίδια" του Αλγερινού στην "πρώτη" των παικτών του Ολυμπιακού στο Ρέντη, την Τετάρτη (4/7).  Δείτε και ένα εντυπωσιακό κόψιμο του Παπάζογλου.
Άρχισαν τα... βάσανα για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καθώς την Τετάρτη (4/7) ξεκίνησε η προετοιμασία για την καινούργια σεζόν και οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν για πρώτη φορά στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη υπό την επίβλεψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ και των συνεργατών του.
 
Εκτός από το καθιερωμένο ζέσταμα και ορισμένες ασκήσεις με την μπάλα, στο πρόγραμμα εκγύμνασης του Πορτογάλου υπήρχε και εσωτερικό διπλό με τη μορφή 7x7 στο μισό γήπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και έτσι "κόκκινοι", "κίτρινοι" και "μπλε" έπαιξαν εναλλάξ μεταξύ τους. Το γκρουπ που περίσσευε κάθε φορά έκανε μια άσκηση με τελείωμα φάσεων στο άλλο μισό του γηπέδου.

Σε αυτά τα πρώτα εσωτερικά διπλά σημειώθηκαν ορισμένες ωραίες φάσεις που κατέληξαν σε γκολ, εντυπωσιακές επεμβάσεις των γκολκίπερ ή κοψίματα των αμυντικών.

Δείτε βίντεο με τέρματα που σημείωσαν οι Μιραλάς, Πάντελιτς, Αμπντούν, τα "παιχνίδια" του Αλγερινού στην κάμερα και μια εξαιρετική επέμβαση του Παπάζογλου στην άμυνα.


Ο Πάντελιτς σκοράρει στην προπόνηση (7x7) -... από redplanetgr

Ο Μιραλάς σκοράρει στην προπόνηση (7x7) -... από redplanetgr

Ο Αμπντούν σκοράρει στην προπόνηση (7x7) -... από redplanetgr

Προθέρμανση των παικτών του Ολυμπιακού - "Πρώτη"... από redplanetgr

Εντυπωσιακό κόψιμο του Παπάζογλου - Πρώτη... από redplanetgr
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου