ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Προετοιμάζεται ο Ζιοβάνι!


Προετοιμάζεται ο Ζιοβάνι! 

5/7/2012

Ο μάγος είναι έτοιμος να πατήσει ξανά... χορτάρι!
Ο μάγος μπορεί να σταμάτησε την δράση αλλά πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να τον δουν να κλοτσάει ξανά την "στρογγυλή θεά". Άλλωστε ο Ζιοβάνι έχει αποδείξει ότι ξέρει καλά τα μυστικά της μπάλας, όσο κανείς άλλος. Ο Βραζιλιάνος έχει αφήσει να θυμόμαστε εντυπωσιακές στιγμές και με την ερυθρόλευκη φανέλα και φυσικά κανείς απο τους φίλους του Ολυμπιακού, δεν τον έχουν ξεχάσει. 
Ο μάγος πάντως ετοιμάζεται να δώσει παραστάσεις στην Ινδονησία. Και μάλιστα δυο παραστάσεις. Πιο συγκεκριμένα θα μετάσχει σε δυο φιλικά, που θα διεξαχθούν στην Σουμάτρα της Ινδονησίας, το διάστημα 26-30 Αυγούστου. Η ομάδα αποτελείται απο βραζιλιάνους αστέρες του παρελθόντος που είχαν συμπεριληφθεί στις εθνικές της σελεσάο, στα μουντιάλ 1998, 2002 και 2006.
Εκτός απο τον Ζιοβάνι θα αγωνιστούν, μεταξύ άλλων και οι Μινέιρο, Πάουλο Σέρζιο, Ζε Κάρλος κτλ. Τα έσοδα απο τα δυο φιλικά θα δωθούν για την ενίσχυση του ταμείου, που βοηθάει όσους επλήγησαν απο δυνατούς σεισμούς και τσουνάμι, στα τέλη του 2004 και τις αρχές του 2005, στην Ινδονησία και το νησί Σουμάτρα. "Ταξίδι ελπίδας" λέγεται αυτή η προσπάθεια που γίνεται και στην οποία συμμετέχουν αφιλοκερδώς μεγάλα αστέρια της Βραζιλίας, απο το παρελθόν.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου