ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Δίχως Μιραλάς στην Αυστρία

Δίχως Μιραλάς στην Αυστρία

Ο Κέβιν Μιραλάς δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αυστρία, καθώς υπέστη μία ήπια κάκωση στο γόνατο. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Θα κάνει στο Ρέντη αποθεραπεία. Επιστρέφει σε δύο εβδομάδες.
Άτυχος στάθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (5/7) ο Κέβιν Μιραλάς, μία ημέρα πριν την αναχώρηση της ομάδας για την έναρξη της καλοκαιρινής της προετοιμασίας, καθώς ο Βέλγος στράικερ υπέστη μία ήπια κάκωση στο αριστερό του γόνατο.
 
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Κέβιν Μιραλάς να μην είναι σε θέση να ακολουθήσει την ερυθρόλευκη αποστολή στην Αυστρία, η οποία θα αναχωρήσει το πρωί (08:30) της Παρασκευής (6/7) με τελικό προορισμό την πόλη Άχενκιρχ.

Ο 25χρονος στράικερ θα παραμείνει στον Πειραιά και θα αρχίσει άμεσα θεραπεία στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Η πρώτη εκτίμηση είναι πως ο παίκτης θα επιστρέψει στην ενεργό δράση σε δύο εβδομάδες, με τους γιατρούς να καθησυχάζουν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Από τον Ολυμπιακό είναι καθησυχαστικοί, επισημαίνοντας πως δεν χρειάζεται ο κόσμος να πανικοβάλλεται, καθώς ο Κέβιν Μιραλάς, αφού κάνει ένα μέρος της αποθεραπείας του στο Ρέντη, στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού στην Αυστρία.


 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου