ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Στη NOVA τα φιλικά στην Αυστρία

Στη NOVA τα φιλικά στην Αυστρία

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα δύο φιλικά παιχνίδια των ερυθρολεύκων από τη ΝOVA. Απλά, περιμένουν ενημέρωση για τις ώρες.
Από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA θα μεταδοθούν τηλεοπτικά τα δύο φιλικά παιχνίδια της ομάδας του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Απλά, τόσο η NOVA, όσο και οι ερυθρόλευκοι, περιμένουν τους Αυστριακούς να τους ενημερώσουν για τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων.
 
Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ και όχι την Ντούισμπουργκ στις 14 Ιουλίου επί αυστριακού εδάφους, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της πειραϊκής ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας (2/7) άλλαξε η αντίπαλος στο πρώτο φιλικό τεστ προετοιμασίας των Πειραιωτών για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι θα τεθούν αντιμέτωποι με την Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ αντί της Ντούισμπουργκ (και οι δύο ομάδες αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας). Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου στο Γιένμπαχ (κατά πάσα πιθανότητα).

Όσο για το δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Αλάνια Βλαντικαβκάζ θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου στο Σβατς.

Θυμίζουμε πως από τις 6 μέχρι τις 18 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Άχενκιρχ της Αυστρίας.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου