ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Καμπιονατο...Τα νεα απο Ιταλια!!!

Νεα φανελα για την Ιντερ,τελος ο Φορλαν,ανακοινωνει Σιλβεστρε

5/7/2012





Νέα σεζόν, νέα όνειρα και ευχή για επιστροφή στις επιτυχίες για την Ίντερ, η οποία παρουσίασε τη φανέλα που θα φοράει την επόμενη αγωνιστική περίοδο, στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια της. Η παρουσίαση έγινε στο «Μεάτσα» με τους Ροντρίγκο Παλάσιο, Φιλίπε Κουτίνιο, Ματέο Μπιανκέτι, Άλφρεντ Ντάνκαν, Σαμουέλε Λόνγκο, Ιμπραχίμα Εμπαγιέ και Αντρέα Ρομάνο, να προβάρουν τις νέες φανέλες.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και τυπικά από την Ίντερ ο Ντιέγκο Φορλάν. Ο Ουρουγουανός επιθετικός είναι μια ανάσα από την Ιντερνασιονάλ και απομένονυ μόνο τα τυπικά για την απόκτησή του. Η διοίκηση της Ίντερ επιβεβαίωσε πως οι διαπραγματεύσεις για λύση της συνεργασίαςς των δύο πλευρών βρίσκονται στο τελικό στάδιο, δια στόματος του αθλητικού της διεθυντή, Μάρκο Μπράνκα.

Τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί ο Ματίας Σιλβέστρε από την Ίντερ, σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της Παλέρμο, Τζόρτζιο Περινέτι. Οι δύο σύλλογοι βρίσκονταν σε συζητήσεις τις τελευταίες εβδομάδες με τον εκπρόσωπο της Παλέρμο να δηλώνει πως έχουν δώσει τα χέρια.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου