ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Serie A...Τα νεα του Ιταλικου ποδοσφαιρου!!!

Οι ποινες για τα στημενα,Σκρτελ για Ναπολι,δανεικος ο Σιλβεστρ,διαψευση για Ρομπινιο και Σεζαρ,προχωραει για Φαν Περσι

6/7/2012




Μετατροπή των ποινών για τις επτά ομάδες που είχαν κατηγορηθεί με συμμετοχή σε στημένους αγώνες της Ιταλίας αποφάσισε το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της χώρας, κάνοντας δεκτές τις εφέσεις των συλλόγων.
Συγκεκριμένα, η Πεσκάρα, η οποία θα αγωνιστεί στη Serie A της νέας περιόδου, καθώς κέρδισε την άνοδο της είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση δύο βαθμών στο νέο πρωτάθλημα, όμως τελικά θα κληθεί να πληρώσει μόλις 30.000 ευρώ.
Οι υπόλοιπες έξι ομάδες που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου και είχαν υποστεί τιμωρίες, δικαιώθηκαν εν μέρει. Η Νοβάρα θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με μείον τρεις βαθμούς και όχι τέσσερις, όπως η Ρετζίνα και η Σιένα. Η Αλμπινολέφε, στην οποία είχε επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών, την… γλύτωσε με -9 εν όψει της νέας σεζόν, ενώ τέλος στην Μόντσα υπήρξε μείωση ενός βαθμού, από -5 σε -4.

Στο «στόχαστρο» της Νάπολι έχει μπει τις τελευταίες ώρες ο Μάρτιν Σκρτελ της Λίβερπουλ. Οι «παρτενοπέι» θέλουν να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή ενόψει της νέας σεζόν και έχουν στρέψει την προσοχή τους στον κεντρικό αμυντικό της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία.

Την παραχώρηση του Ματίας Σιλβέστρ στην Ίντερ ανακοίνωσε η Παλέρμο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Ο Αργεντινός αμυντικός θα αγωνίζεται με την φανέλα των «νερατζούρι» για την επόμενη σεζόν, ως δανεικός από την ομάδα του ιταλικού νότου.

Στη διάψευση που θέλουν τον Ρομπίνιο να αποχωρεί από την ομάδα και τον συμπατριώτη του Ζούλιο Σέζαρ να ντύνεται στα «ροσανέρο» διέψευσε η διοίκηση της Μίλαν, μέσω του Αντριάνο Γκαλιάνι. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τον Βραζιλιάνο επιθετικό να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, ενώ κάποιοι θεωρούν ότι ο σύλλογος του Μιλάνου θα εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο 33χρονος τερματοφύλακας θα αποχωρήσει από την Ίντερ.

Πρώτο στη μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους παραμένει το όνομα του Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Οι «μπιανκονέρι», μάλιστα, παρουσιάζονται έτοιμοι να διαθέσουν το ποσό των 25 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού. Ένα μέρος του συγκεκριμένου ποσού θα βρεθεί από την πιθανή πώληση του Ζίγκλερ, του Μέλο, του Ελία και ίσως ενός εκ των Κράσιτς, Μάτρι και Κουαλιαρέλα.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου