ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

"Το μεγάλο άλμα μου ο Θρύλος"!

"Το μεγάλο άλμα μου ο Θρύλος"! 

6/7/2012

Ο Άλαν Ρουίς θέλει να... πετάξει για την Ευρώπη
Το όνομα του μπήκε έτσι ξαφνικά στην μεταγραφολογία του Θρύλου. Ξαφνικά για κάποιους που δεν ήξεραν, αλλά σωστά γι αυτούς που ήξεραν, στον Θρύλο. Ο Άλαν Ρουίς είναι ένα απο τα νέα ταλέντα της Αργεντινής με τους νταμπλούχους να χτυπούν φλέβα χρυσού, αναφορικά με το ενδιαφέρον που έχουν δείξει.
Ο 19χρονος (σε περίπου 1,5 μήνα έχει γενέθλια) επιθετικός της Χιμνάσια Λα Πλάτα, έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα. Ξέρει να βάζει γκολάρες και με τα δυο του πόδια και αν κλείσει στον Ολυμπιακό, θα είναι μια σούπερ κίνηση. Μια εξαιρετική κίνηση είναι και για τον ίδιο που θέλει να κάνει το μεγάλο άλμα στην Ευρώπη. 
Το olympiacos24.gr τον εντόπισε, τηλεφωνικά, στο Μπουένος Άιρες με τον ίδιο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις σε ελληνικό ΜΜΕ. Ο Ρουίς, που πρόσφατα πέτυχε μια γκολάρα με την εθνική ελπίδων της Αργεντινής, τόνισε ότι γνωρίζει το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και θέλει να φορέσει την φανέλα του. 
Γνωρίζεις κάτι για το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Ολυμπιακός;

"Ναι έχω μάθει μερικά πράγματα, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Γιατί όλα αυτά τα διαχειρίζεται ο εκπρόσωπός μου και αν έχει κάτι θα με ενημερώσει. Γι αυτό και δεν θέλω να πω κάτι".

'Εχεις μιλήσει με κάποιον αναφορικά με τον Ολυμπιακό;

"Όχι δεν έχω μιλήσει με κάποιον".

Έχεις πληροφορίες αναφορικά με το που βρίσκεται το θέμα;

"Όχι. Μόνο ότι βλέπω απο τα διάφορα ΜΜΕ της Αργεντινής στο ίντερνετ. Έχω διαβάσει ορισμένα πράγματα, αλλά σε παρακαλώ δεν θέλω να πω κάτι άλλο".
Γνωρίζεις το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα;

"Ναι ναι έχω συλλέξει αρκετές πληροφορίες. Γνωρίζω αρκετά πράγματα για το τι σημαίνει Ολυμπιακός στην Ελλάδα και ότι κατακτά συνέχεια το πρωτάθλημα. Είναι μια μεγάλη ομάδα". 

Λοιπόν θα ήθελες να φορέσεις την φανέλα του;

"Ναι φυσικά και θα ήθελα να φορέσω την φανέλα του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να παίξω γι αυτόν. Όπως σου είπα έχω συλλέξει κι εγώ τις πληροφορίες μου και απο το ίντερνετ".

Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, την μεγαλύτεη ευρωπαϊκή διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων. Είναι κάτι που θέλεις και εσύ να γευθείς;

"Ναι ξέρω ότι είναι σαν ΤΟ αντίστοιχο Κόπα Λιμπερταδόρες το δικό μας. Είναι μια μεγάλη διοργάνωση που θα ήθελα κι εγώ να λάβω μέρος..."

Θα ήθελες να συγκρίνεις τον εαυτό σου με κάποιον Αργεντινό που αγωνίζεται στην Ευρώπη, για να καταλάβουμε κι εμείς τα χαρακτηριστικά σου. Θα έλεγες σαν τον Ντι Μαρία;

"Ναι μπορούμε να το πούμε αυτό ότι έχω αυτά τα χαρακτηριστικά". 
Ποιά είναι, όμως, η θέση, που σου αρέσει να αγωνίζεσαι στην επίθεση.
"Μου αρέσει να παίζω πίσω απο τον επιθετικό. Αλλά απο εκεί και πέρα δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ και στα άκρα της επίθεσης". 

Πρόσφατα ο μεγάλος Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, είπε αντίο στην δράση. Έκανε μεγάλη καριέρα και στην Ευρώπη. Θέλεις να κάνεις κάτι ανάλογο;

"Ο Βερόν είναι ένας μεγάλος παίκτης, που όλοι σεβόμαστε. Έκανε μεγάλη καριέρα και στην Ευρώπη. Μακάρι να τα καταφέρωκι εγώ..."


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου