ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Την Πέμπτη η παρουσιάζονται οι μεταγραφές


Την Πέμπτη η παρουσιάζονται οι μεταγραφές

Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ Ολυμπιακός, την Πέμπτη (5/7) το μεσημέρι (13:00) θα γίνει η παρουσίαση των έξι νέων παικτών της ομάδας στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Η σεζόν ουσιαστικά ξεκινάει την Τετάρτη (4/7) για τον Ολυμπιακό, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να έχουν την πρώτη γνωριμία τους το απόγευμα (18:00) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.
Ωστόσο η πειραϊκή ΠΑΕ δεν θα παρουσιάσει την ίδια μέρα τις νέες μεταγραφές της ομάδας, διότι αυτό θα γίνει την Πέμπτη (5/7) το μεσημέρι (13:00) στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των Μανωλά, Σιόβα, Τάτου, Ζαραδούκα, Γιαννιώτη και Βλαχοδήμου.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Την Πέμπτη 05/07 στις 13:00 θα έχετε την ευκαιρία, μέσα από το Olympiacos TV, να παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ την παρουσίαση έξι νέων παικτών.

Παρακολουθήστε ζωντανά την Πέμπτη 05/07 στις 13:00, απευθείας από την αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου στο "Γ. Καραϊσκάκης", την παρουσίαση των Μανωλά, Σιόβα, Τάτου, Ζαραδούκα, Γιαννιώτη και Βλαχοδήμου.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ την παρουσίαση, απευθείας από το "Γ. Καραϊσκάκης".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου