ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Πάει Μπιλμπάο ο Βαλβέρδε

Πάει Μπιλμπάο ο Βαλβέρδε

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μπιλμπάο και φαβορί ως αντικαταστάτης του προβάλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο Μαρσέλο Μπιέλσα αποτελεί παρελθόν για την τεχνική ηγεσία της Αθλέτικ Μπιλμπάο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.
 
Ο Αργεντινός τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του, κάτι στο οποίο ουσιαστικά τον οδήγησε ο ίδιος ο σύλλογος. Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής (6/7) στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπιλμπάο ανέβηκε ένα κείμενο το οποίο κατέκρινε τον Μπιέλσα για την κακή σχέση που έχει με έναν υπάλληλο του συλλόγου και για κάποια λεγόμενά στην συνέντευξη Τύπου μία μέρα πριν!

Ο έμπειρος τεχνικός αργότερα δήλωσε ενοχλημένος και φυσικά παραιτήθηκε, ενώ εξήγησε πως είχε κάνει παράπονα για κάποιες εργασίες στο προπονητικό κέντρο, οι οποίες δεν είχαν ολοκληρωθεί σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Όπως λοιπόν αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ισπανία, επικρατέστερος για να κάτσει στον πάγκο των Βάσκων είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μάλιστα, πληροφορίες από το περιβάλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε ανέφεραν αρχικά πως οι δύο πλευρές ουσιαστικά είχαν συμφωνήσει, αλλά αργότερα προέκυψε διαφωνία σε μία λεπτομέρεια, που ίσως να χαλάσει το deal...

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου