ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Από 1η Αυγούστου η προετοιμασία της Εθνικής

Από 1η Αυγούστου η προετοιμασία της Εθνικής 

5/7/2012

Από 1η Αυγούστου η προετοιμασία της Εθνικής
Με 15 αθλητές και έναρξη της προετοιμασίας την πρώτη Αυγούστου στην Πορταριά, η εθνική βόλεϊ ανδρών θα ξεκινήσει δυνατά εν όψει των προκριματικών αγώνων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2013, όπου θα αντιμετωπίσει τις Φινλανδία, Ρουμανία και Μαυροβούνιο (6-9 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα, 13-16 του μήνα στη Φινλανδία).

Οι αθλητές που κλήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Αλέκο Λεώνη και Σωτήρη Δρίκο είναι οι: Προύσαλης, Φιλίποφ, Καριπίδης, Κυριακίδης, Λάππας, Φράγκος, Χριστοφιδέλης, Πελεκούδας, Πετρέας, Σμαραγδής, Σουλτανόπουλος, Ασπιώτης, Τζούριτς, Παπαδημητρίου και Στεφάνου.

Ωστόσο όμως έχουν δηλωθεί και οι: Κουρνέτας, Κοκκινάκης, Κουμεντάκης, Σαρικεϊσογλου, Παπαδόπουλος, Αρμενάκης και Τζιουμάκας.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έχει γίνει προγραμματισμός για τρία φιλικά παιχνίδι κόντρα στην Λετονία με τον αγώνα να διεξάγεται στην Πορταριά (9, 10 και 11 Αυγούστου) και με το Βέλγιο στην έδρα του (αναχώρηση 16/8, παιχνίδια στις 17, 18 και 19/8).

Στη συνέχεια η αποστολή θα συγκεντρωθεί στον τόπο διεξαγωγής των προκριματικών όπου θα δοθούν και τα τελευταία τρία φιλικά με την Τσεχία στις 24, 25 και 26 Αυγούστου.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου