ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Πριμερα Ντιβιζιον...Τα νεα του Ισπανικου ποδοσφαιρου!!!

Στην Μπαρτσα ο Αλμπα,θελει και Αλμπιολ,περιμενει περισσοτερα απο τον Οζιλ

4/7/2012




Πανευτυχής που επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα δηλώνει ο Ζόρντι Άλμπα. Ο 23χρονος μπακ, που σήμερα υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, δήλωσε στο κανάλι της ομάδας («Barca TV») πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να δικαιώσει τους ανθρώπους των «μπλαουγκράνα» για την επιλογή τους.Ο Ζόρντι Άλμπα επέστρεψε σπίτι του. Ο 23χρονος αριστερός μπακ, που αποκτήθηκε από τη Βαλένθια έναντι 14 εκατ. ευρώ, πήγε στη Βαρκελώνη πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε για πέντε χρόνια στην ομάδα που τον ανέδειξε αλλά δεν είχε πιστέψει στις προοπτικές εξέλιξής του, με συνέπεια να… ξηλωθεί για να τον αποκτήσει λίγα χρόνια μετά.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Ραούλ Αλμπιόλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Boletin» υποστηρίζει ότι ο διεθνής στόπερ δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός που τον έχει φέρει στη λίστα των Καταλανών.

Για πολλούς ήταν από τους καλύτερους παίκτες της εθνικής Γερμανίας στο Euro που τελείωσε πριν από μερικές μέρες. Ο λόγος για τον μέσο των «πάντσερ» και της Ρεάλ Μαδρίτης, Μεσούτ Εζίλ. Ωστόσο, ο προπονητής του στη «βασίλισσα», Ζοσέ Μουρίνιο, εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από τα τέρματα που εκείνος (δεν) πέτυχε στη διοργάνωση.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου