ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Ίβκοβιτς

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Ίβκοβιτς

Ο Ολυμπιακός διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια που θέλουν τους αδερφούς Αγγελόπουλους να πλησίασαν εκ νέου τον Ντούσαν Ίβκοβιτς προκειμένου ο τελευταίος να γυρίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Τις έντονες φήμες που αναπτύχθηκαν τις τελευταίες ώρες περί επιστροφής του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού διαψεύδει η πειραϊκή ΚΑΕ!
 
Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν το πρωί του Σαββάτου (7/7) ήθελαν τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός να έχουν πλησιάσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς προκειμένου να τον πείσουν με νέα πρόταση, να αναλάβει εκ νέου την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν ξανά με τον Σέρβο τεχνικό στην κλήρωση της Ευρωλίγκας για τη νέα σεζόν, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι (13:00) της Παρασκευής (6/7) στην Βαρκελώνη.

Όπως όμως ξεκαθάρισαν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ουδέποτε υπήρξε επαφή των δύο πλευρών με σκοπό μια καινούργια συνεργασία. Οπότε η αναζήτηση του διαδόχου του "Ντούντα" συνεχίζεται, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι το φαβορί για να αναλάβει τους Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου