ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Τα νεα του μπασκετ απο την Α1

Tα νεα του μπασκετ απο την Α1

15/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Διπλή ενίσχυση για Περιστέρι

15/8/2012
Διπλή ενίσχυση για Περιστέρι

Ικανοποιημένος πρέπει να αισθάνεται ο κόουτς του Περιστερίου Τζίμης Κουστένης, καθώς βλέπει το ρόστερ της ομάδας των δυτικών προαστίων να μεγαλώνει. Οι Περιστεριώτες συμφώνησαν με τους Ανδρέα Ψαρόπουλο και Ντάρεν Ουίλιαμς.

Ο Ψαρόπουλος προέρχεται από τις ακαδημίες του Περιστερίου, έχει ύψος 2.03 και αγωνίζεται στην θέση «4». Ο 25χρονος φόργουορντ πέρυσι αγωνίστηκε στην Νήαρ Ήστ.

Ο Αμερικανός Ντάρεν Ουίλιαμς αγωνίζεται ως σέντερ (2.07), είναι 22 ετών και μόλις αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο. Διακρίνεται για το παιχνίδι του με πλάτη στο καλάθι και είναι η πρώτη που διασχίζει τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί στην Ευρώπη.


«Στέλνουν» Γκιστ στον Παναθηναϊκό

15/8/2012
«Στέλνουν» Γκιστ στον Παναθηναϊκό

Τα δημοσιεύματα –αρχικά- ήθελαν τον Τζέιμς Γκιστ να είναι πολύ κοντά στην Ουνικάχα Μάλαγα, ωστόσο σύμφωνα με το «solobasket.com» ο Αμερικανός φόργουορντ φέρεται να εξετάζει πρόταση και από τον Παναθηναϊκό.

Ο 26χρονος φόργουορντ δεν πρόκειται να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, αναζητώντας ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αρχικά, οι Ισπανοί έγραφαν πως ο Γκιστ είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει στην Ουνικάχα, ωστόσο σύμφωνα με την ιστοσελίδα «solobasket.com» ο Αμερικανός δεν έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα της Μάλαγα, καθώς αναμένεται να αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες για το μέλλον του, εξετάζοντας παράλληλα και πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου