ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Εχει συμφωνησει ο Κεβιν

«Έχει συμφωνήσει ο Μιραλάς»

15/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

«Έχει συμφωνήσει ο Μιραλάς»

Τα δημοσιεύματα από την Αγγλία για τον Κέβιν Μιραλάς δεν έχουν σταματήσει στιγμή από χθες το βράδυ που έγινε η αρχή από την Dailymail.

Πλέον όμως η αισιοδοξία μετατρέπεται σε βεβαιότητα με το τελευταίο να κάνει λόγο, ήδη για συμφωνία μεταξύ του άσου του Ολυμπιακού και της Έβερτον για τετραετές συμβόλαιο!

Τα τελευταία από αυτά δεν μένουν απλώς στην επιθυμία της Έβερτον και του προπονητή της. Αποκαλύπτουν ότι οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, μετά από συζητήσεις που είχε η διοίκηση των «ζαχαρωτών» με τον μάνατζερ του.

«Ο μάνατζερ του Μιραλάς είχε συζητήσεις με τους «κανονιέρηδες» στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά τώρα έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την Έβερτον», γράφει το δημοσίευμα.

Την ίδια στιγμή, δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από τον Ολυμπιακό.

Χθες άνθρωποι της ομάδας απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα διευκρίνιζαν ότι είναι γνώστες της προσπάθειας που έχει κάνει ο μάνατζερ του Μιραλάς να «πασάρει» τον πελάτη του σε κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Και κατέληγαν στο γεγονός ότι υπάρχει ρήτρα η οποία εάν καλυφθεί τότε ο παίκτης είναι ελεύθερος.



πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου