ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Ο ALEX WEB RADIO/TV ανησυχει, και οταν ανησυχει...αναλυει..

 Ο ALEX WEB RADIO/TV ανησυχει, και οταν ανησυχει...αναλυει..

15/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ


Φιλες και φιλοι συγγαυροι, απο περυσι ακουγονταν η γραφονταν διαφορα σεναρια για τον Μιραλάς οτι τον ζητουσαν πολλες ομαδες και ολα αυτα λογω της ποδοσφαιρικης του αξιας. Το όνομα του Κέβιν Μιραλάς μας απασχολεί και αυτο  το καλοκαίρι με  σενάρια που τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ.
 Κι αν η πόρτα της Άρσεναλ έκλεισε, μετά την απόκτηση των Ποντόλσκι, Ζιρού, αυτή της Έβερτον φαίνεται πως είναι ορθάνοικτη.

Σύμφωνα λοιπον με αγγλικά ΜΜΕ τα ζαχαρωτά όχι μόνον ενδιαφέρονται για τον 25χρονο άσο, αλλά ζήτησαν να μεταβεί στην Αγγλία την Πέμπτη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Για να τα πάρουμε όλα από την αρχή γιατι σε εμας τους γαυρους ολα αυτα λειτουργουν παραξενα στο μυαλο μας...Σύμφωνα λοιπον με την Dailymail και άλλα ΜΜΕ, η Έβερτον θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 14 εκ. ευρώ από την πώληση του Ρόντγουελ στην Μάντσεστερ Σίτι.

Έτσι υπάρχουν μπολικα διαθέσιμα χρήματα, μιας και η Έβερτον ποτέ δεν ήταν large στα οικονομικά, για την ενίσχυση της ομάδας, που θα γίνει στη μεσαία γραμμή, για να καλυφθεί το κενό του 21χρονου άσου και φυσικά στην επίθεση.

Έδώ έρχεται να δεσει το όνομα του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μόγιες για την επίθεση. Η Έβερτον έχει σκοπό να ξοδέψει, αν όχι τη ρήτρα (8εκ. ευρώ), ένα σεβαστό ποσό για τον άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος επιθυμεί να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μάλιστα αποτι ακουγεται και γραφεται την Πέμπτη ο παίκτης, σύμφωνα παντα με τα αγγλικά ΜΜΕ, θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Η στάση του Ολυμπιακού σε αυτό το θέμα ηταν ειναι και θα ειναι παντα γνωστή: "Με τα κατάλληλα χρήματα, δεν κλείνουμε την πόρτα σε κανέναν", πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Εμενα προσωπικα δεν με απασχολει τοσο το αν θα φυγει ο Μιραλας οπου λιγο-πολυ το ειχα αναμενομενο να γινει καποια στιγμη, αλλα οτι φευγει στο τελος της μεταγραφικης περιοδου και οτι σε λιγες μερες ξεκινουν οι επισημες υποχρεωσεις της ομαδας στην SUPER LEAGUE.

Το δευτερο που με απασχολει ειναι ποιος θα ερθει σε αυτην την χρονικη περιοδο , αν θα ειναι καλυτερος η...τουλαχιστον ισαξιος με τον Μιραλας (αν ειναι ισαξιος γιατι να τον δωσει?για το χρημα βεβαια...)κατα ποσο θα ειναι υγιης και σε ετοιμοτητα ο νεος παικτης και αν εχει κανει εστω μια σχετικη προετοιμασια με την πρωην ομαδα του,ποτε θα προλαβει να εγκλιματιστει με τον Ολυμπιακο οταν απομενουν λιγες ημερες για την εναρξη του Ελληνικου Πρωταθληματος?

Επισης , ειναι ενα μεγαλο προβλημα γενικα για τον συλογο γιατι ολοι αυτοι οι νεοι παικτες και ειδικα οταν φευγει ενας παικτης που εχει προσφερει τοσα στην οαμδα και ειναι πληρως προσαρμοσμενος σε αυτην οπως ο Μιραλλας και ειναι επισης μεγαλο προβλημα γιατι υπαρχει και νεος προπονητης στην ομαδα , ο Ζαρντιμ, που τωρα καλειται εκτος του οτι να αποδειξει πως δεν ειναι ελεφαντας, σε ολους εμας τους δυσπιστους, γαυρους τους κακοπιστους προπονηταραδες της εξεδρας που δεν ειναι ευχαριστημενοι με οποιον και νε εχει ερθει στην ομαδα, καλειται λοιπον να προσαρμοσει ολον αυτον τον ποδοσφαιρικο κορμο και να τον κανει ομαδα και μεσα σε λιγες μερες να αποδειξει σε εμας επαναλαμβανω....τους δυσπιστους και απαιτητικους γαυρους οτι ξερει να κανει την δουλεια του και να μας ησυχασει απο του...κακου ποδοσφαιρικου Θεου τα...κακα !!!

Κλεινοντας θελω να επισημανω οτι τετοιου ειδους κινησεις πρεπει να γινονται πολυ νωριτερα, αν ειναι να φυγει καποιος ας φυγει νωριτερα και ακομα πιο πολυ να εχει βρεθει και ο τουλαχιστον ισαξιος αντικαταστατης του...

Αυτο που ευχομαι ειναι να μην γυρισουμε σε εποχες εκπληξεων λογω...κρισης...

Ε, τι να κανουμε? γαυρος ειμαι και γω και ειμαι δυσπιστοςκαι απαιτητικος οπως ολοι μας...

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ....
ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου