ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Ξεκαθαρίζει του Καββαδά

Ξεκαθαρίζει του Καββαδά


Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρόταση του και περιμένει μέσα στο Σαββατοκύριακο (18-19/8) τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης του Βασίλη Καββαδά από τον Πανιώνιο. Τι θέλει ο παίκτης, τι επιθυμεί ο Λιανός και ο ρόλος του Ιωνικού.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βασίλη Καββαδά είναι γνωστό και ξεκάθαρο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει συγκεκριμένη πρόταση στον Πανιώνιο, ο οποίος με τη σειρά του θέλει να αποκομίσει τα περισσότερα δυνατά οφέλη από τον παίκτη, καθώς στη μέση υπάρχει και ο Ιωνικός που δικαιούται ένα ποσοστό 30% από μια πιθανή πώληση του Έλληνα σέντερ.

Για τον Καββαδά εξέφρασε το ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός, με τους Πειραιώτες ωστόσο να μην έχουν τη διάθεση να μπουν σε πλειστηριασμούς αλλά και ούτε να "ρίξουν" τον Ιωνικό... Γι' αυτό και η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν και είναι ξεκάθαρη και με απόλυτη διαφάνεια.

Ο Λιανός είναι γνωστό πως θα επιθυμούσε να καταλήξει ο παίκτης στον ΠΑΟ, όπως έγινε άλλωστε και πριν μια πενταετία με τον Περπέρογλου.

Όμως η κόντρα των πράσινων με τον μάνατζερ του Καββαδά, Νίκο Λώτσο, καλά κρατεί και αποτρέπει μια τέτοια συμφωνία.

Με τον ίδιο τον 21χρονο άσο να στηρίζει τον εκπρόσωπο του, ο οποίος δεν ήθελε να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του πελάτη του και είχε εκφράσει την πρόθεση να αποσυρθεί από τις διαπραγματεύσεις.

Ένα επιπλέον ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως ο Ιωνικός θέλει να καταλήξει ο παίκτης στον Ολυμπιακό και φέρεται διατεθειμένος να "ρίξει" τις δικές του απαιτήσεις! Μόνο για τον Ολυμπιακό όμως!

Οπότε όπως γίνεται κατανοητό, το θέμα κολλάει στο ποσό που είναι να βάλει ο Πανιώνιος στα ταμεία του. Οι Νεοσμυρνιώτες βέβαια μπορεί από πείσμα να κρατήσουν τον Καββαδά στην πλατεία για την επόμενη σεζόν, έτσι όμως θα τον χάσουν το επόμενο καλοκαίρι χωρίς να πάρουν ούτε ευρώ! Θα το ρισκάρουν;

Όπως και να 'χει, το θέμα της μεταγραφής ή όχι του Έλληνα σέντερ στον Ολυμπιακό θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο (18-19/8).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου