ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Συγκίνηση για το μεγάλο αθλητή!

Συγκίνηση για το μεγάλο αθλητή! 

17/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Υπερήφανος για τη επιστροφή του!

Ο Ρόι Κάρολ ξεκίνησε βασικός μετά από έξι ολόκληρα χρόνια στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βορείου Ιρλανδίας και στις δηλώσεις του, εξιστόρησε τα συναισθήματα του για το εκπληκτικό comeback:

«Είναι μια ανεκτίμητη στιγμή για την καριέρα μου.Για μένα η επιστροφή στο Γουίντσορ μετά από 6 χρόνια θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου. Είναι πολύ καιρός που έλειψα, αλλά το τραγούδι των οπαδών μόλις βγήκαμε έξω με έκανε να αισθανθώ υπέροχα.Είμαι πάντα διαθέσιμος για την εθνική ομάδα και το ξέρει ο προπονητής, επειδή είχαμε μιλήσει μαζί πριν με καλέσει. Ελπίζω η επιστροφή μου να συνδυαστεί και με καλά αποτελέσματα».

O προπονητής της Βορείου Ιρλανδίας, Mάικλ Ο’ Νιλ σχολίασε την "ολική επαναφορά του Κάρολ, εστιάζοντας στη συμμετοχή του στον Ολυμπιακό:
  «Αγωνίζεται σε μια εξαιρετική ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, ο οποίος παίζει κάθε χρόνο στο Champions League. Ο Ρόι έχει επανέλθει σε πολύ καλή κατάσταση και η εμπειρία του μας είναι απαραίτητη. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μεγάλο συναγωνισμό σ’ όλες τις θέσεις». 
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου