ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Μέσα ο Χολέμπας, έξω ο Τάτος

Μέσα ο Χολέμπας, έξω ο Τάτος

Εκτός αποστολής του φιλικού με τη Νάπολι έμεινε ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος έκανε θεραπεία στην γάμπα. Ούτε ο Γιάννης Φετφατζίδης πάει στην Ιταλία κατόπιν απόφασης του Ζαρντίμ. Αντίθετα προπονήθηκε και θα πετάξει μαζί με την ομάδα ο Χοσέ Χολέμπας. Μαζί με τους νέους του συμπαίκτες γυμνάστηκε για πρώτη φορά ο Πάμπλο Κοντρέρας.
Ο Ανδρέας Τάτος δεν πήρε μέρος στην Σαββατιάτικη (18/8) προπόνηση του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, εξαιτίας των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στην γάμπα του αριστερού του ποδιού και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Μοιραία λοιπόν αποκλείστηκε από την αποστολή των ερυθρολεύκων για την φιλική αναμέτρηση με τη Νάπολι την Κυριακή (19/8) στο "Σαν Πάολο".

Αντιθέτως την μεγάλη έκπληξη έκανε ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος πήρε μέρος στο πρόγραμμα εκγύμνασης και θα ταξιδέψει κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του στην Ιταλία. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στους "παρτενοπέι" και θα χρησιμοποιηθεί για λίγα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.

Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός πως ο Πάμπλο Κοντρέρας προπονήθηκε για πρώτη φορά μαζί με τους καινούργιους συμπαίκτες του, ενώ αντίθετα ο Κέβιν Μιραλάς δεν εμφανίσθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας καθώς αναχωρεί εντός της ημέρας για την Αγγλία προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την Έβερτον.

Ερωτηματικά προκαλεί η απουσία του Γιάννη Φετφατζίδη από την αποστολή για το φιλικό με τη Νάπολι, καθώς ο νεαρός άσος δεν είναι τραυματίας και η απόφαση προφανώς πρέπει να πάρθηκε από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ καθαρά για αγωνιστικούς λόγους.

Οι ερυθρόλευκοι αναχωρούν το πρωί της Κυριακής (19/8), στις 9:30, από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Αμέσως μετά το τέλος του σπουδαίου φιλικού αγώνα με τη Νάπολι (21:00 τοπική ώρα, 22:00 Ελλάδας) η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ελλάδα, με την πτήση να έχει προγραμματισμένη άφιξη στην Αθήνα στις 3:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/8). Εκείνη την ημέρα οι παίκτες θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη (21/8).

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν αναχωρήσει για την Ιταλία έκανε το πρωί του Σαββάτου ο Ολυμπιακός.

Λίγο περισσότερο από μία ημέρα απέμεινε για το μεγάλο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νάπολι, στην Ιταλία. Το βράδυ της Κυριακής οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ελλάδας θα κοντραριστούν με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο στο Σαν Πάολο της Νάπολι, στο τελευταίο τους "τεστ" πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους, το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Σήμερα Σάββατο, το πρωί στις 8:30, οι ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ πέρασαν για τελευταία φορά την πύλη του προπονητικού κέντρου στο Ρέντη και γυμνάστηκαν, κλείνοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους πριν από αυτό το πολύ δυνατό εκτός έδρας φιλικό.

Το πρόγραμμα είχε κυρίως ασκήσεις τακτικής και στημένων φάσεων, τομείς στους οποίους ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού συνηθίζει να δουλεύει πριν από τα ματς. Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν και δίτερμα, με τον Πάμπολο Κοντρέρας να συμμετέχει για πρώτη φορά σε προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Παρών ήταν φυσικά και ο Πάουλο Μασάδο, ενώ οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Λεάντρο Γκρέκο και Νταβίδ Φουστέρ πλέον είναι ξανά "ένα με την ομάδα" σε ότι αφορά το πρόγραμμα εκγύμνασης.

Μοναδικός απών ήταν ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε από χθες στην αριστερή του γάμπα, προφυλάχθηκε. Ο νεαρός μέσος δεν συμμετείχε στην προπόνηση, αλλά έκανε θεραπεία και δεν θα ταξιδέψει στην Ιταλία με τους συμπαίκτες του. Αντιθέτως, σε καλή κατάσταση έδειξε ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αύριο το πρωί θα ταξιδέψουν στη Νάπολι. Την αποστολή αποτελούν οι Κάρολ, Μέγκιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάδο, Κοντρέρας.

Οι ερυθρόλευκοι αναχωρούν το πρωί της Κυριακής, στις 9:30, από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας "Ελευθέριος Βενιζέλος". Αμέσως μετά το τέλος του σπουδαίου φιλικού αγώνα με τη Νάπολι (21:00 τοπική ώρα, 22:00 Ελλάδας) η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ελλάδα, με την πτήση να έχει προγραμματισμένη άφιξη στην Αθήνα στις 3:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Εκείνη την ημέρα οι παίκτες θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου