ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Κανονικα η πρεμιερα στο Ισπανικο πρωταθλημα

Primera Division 2012-13: Κανονικά στις 18 Αυγούστου η πρεμιέρα

14/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

primera division sima premiera 18 augoustou


Χωρίς καθυστέρηση θα ξεκινήσει το ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς ο πρόεδρος της λίγκας επιβεβαίωσε ότι η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί κανονικά το ερχόμενο Σάββατο (18/8), παρά τους αρχικούς φόβους για απεργία 13 ομάδων εξαιτίας των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Ο Jose Luis Astiazaran ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται πλέον κανένα πρόβλημα και θα ακολουθηθεί το πρόγραμμα, όπως έχει ανακοινωθεί.

Οι 13 ομάδες που φέρονταν διατεθειμένες να προχωρήσουν σε απεργία ήταν οι Bilbao, Atletico Madrid, Betis, Celta, Espanyol, Getafe, Granada, Mallorca, Osasuna, Rayo Vallecano, Real Sociedad, Sevilla και Zaragoza.

Η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές βρέθηκε και πλέον το πρόγραμμα της Primera Division θα τηρηθεί κανονικά-τουλάχιστον για την πρεμιέρα- καθώς οι ομάδες αποφάσισαν να κηρύξουν ανακωχή προς το παρόν, ωστόσο θεωρείται πιθανό τα… σενάρια περί απεργίας να επανέλθουν στο μέλλον.



ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου