ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Μιλαει με Αρσεναλ ο Μιραλας

Κουβεντιάζει με Άρσεναλ ο Μιραλάς

13/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Κουβεντιάζει με Άρσεναλ ο Μιραλάς Αction Images

Σε συζητήσεις με την Άρσεναλ βρίσκεται ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, όπως υποστηρίζει το «Skysports News», το οποίο μάλιστα φιλοξενεί και δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με αυτές, ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού χαρακτηρίζει «ό,τι καλύτερο» το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους «κανονιέρηδες».

«Ο ατζέντης μου έχει μιλήσει με την Άρσεναλ και μια τέτοια μετακίνηση θα ήταν ό,τι καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Βέβαια, μια τέτοια μεταγραφή δεν είναι εύκολη, αφού υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό μου ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ. Αν πάντως, μείνω στον Ολυμπιακό δεν θα είμαι και απογοητευμένος», φέρεται να έχει δηλώσει ο Κέβιν Μιραλάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή μεταξύ της Άρσεναλ και του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς, οπότε για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέραν της δεδομένης επιθυμίας του η οποία φάνηκε από τις δηλώσεις του στο βρετανικό Μέσο:

«Είναι πολύ πιθανό να παίξω στην Premier League, αλλά η μεταγραφή είναι πολύ δύσκολη αφού δεν ξέρω τις προθέσεις της ομάδας και του προέδρου. Το μόνο που ξέρω είναι πως είναι πολύ πιθανό να αγωνιστώ στην Άρσεναλ. Δεν έχω καμία επαφή, μόνο ο μάνατζέρ μου».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την τιμή πώλησης, για να απαντήσει:

«Η ρήτρα μου είναι στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για αυτό. Εγώ πάντως είμαι θετικός».

Κατόπιν ρωτήθηκε για τον συμπαίκτη του στην εθνική Βελγίου, Τόμας Βερμάελεν, ο οποίος παίζει στην Άρσεναλ:

«Ο Τόμας είναι πολύ σημαντικός για την Άρσεναλ και ξέρω πως πολλοί Βέλγοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται πλέον στην Αγγλία».


πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου