ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Δεν εγκαταλειπει για Καββαδα

Δεν εγκαταλείπει για Καββαδά

16/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Δεν εγκαταλείπει για Καββαδά

Μπορεί οι τελευταίες πληροφορίες να θέλουν τον Βασίλη Καββαδά να βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του 21χρονου σέντερ. Οι «ερυθρόλευκοι» που θέλουν ο παίκτης του Πανιωνίου να αποτελέσει τον τέταρτο της φροντ-λάιν της φετινής ομάδας, ετοιμάζονται να καταθέσουν άμεσα μία ακόμη πρόταση στον ιδιοκτήτη των «κυανέρυθρων», Ηλία Λιανό, για να αλλάξουν τα δεδομένα της υπόθεσης.

Αυτό, θα γίνει με την επιστροφή του τελευταίου στην Αθήνα μετά από τις ολιγοήμερες διακοπές όπου βρισκόταν, ούτως ώστε να δοθεί ένα τέλος στο σίριαλ που έχει προκύψει για τον Καββαδά. Σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσει και η τελευταία προσπάθεια, η ΚΑΕ θα στραφεί στην περίπτωση του Γάιου Σκορδίλη που έμεινε ελεύθερος από τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Σε ότι αφορά το θέμα του παίκτη που θα καλύψει μία ακόμη θέση στο «2» και στο «3», τα πάντα είναι ρευστά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θεωρεί ότι η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενίσχυση σε αυτό το κομμάτι του ρόστερ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν παρακολουθεί την αγορά. Εφόσον προκύψει κάτι καλό δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη με την προσθήκη ενός ακόμη παίκτη έτοιμου να βοηθήσει, αφού υποχωρεί η αρχική σκέψη να αποκτηθεί νεαρός σε ηλικία σούτιγνκ γκαρντ/φόργουορντ. Επίσης, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να γίνει και μεταγραφή έκτου ξένου, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ήρθε ο Γκετσεβίτσιους

Στην Αθήνα, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας τη προσεχή Δευτέρα (20/8) ήρθε σήμερα (16/8) ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Ο Λιθουανός γκαρντ που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό θα υποβληθεί όπως και οι υπόλοιποι παίκτες σε εργομετρικά και ιατρικά τεστ το σαββατοκύριακο. Άμεσα αναμένονται στην Ελλάδα και οι υπόλοιποι ξένοι –οι έλληνες έχουν ξεκινήσει ήδη ατομικές στο ΣΕΦ- Λο, Χάινς, Ντόρσεϊ (Σάββατο) και Άντιτς (Παρασκευή).

πηγη:www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου