ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Νικη στο φιλικο με τους νεους

Νίκη με… Γκρέκο και Μασάδο

15/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Νίκη με… Γκρέκο και Μασάδο
Κάθε λόγο για να χαμογελά έχει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετά το φιλικό της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού με αυτή των νέων. Όχι για τη νίκη 4-0 των επαγγελματιών αλλά γιατί είδε να αγωνίζονται τους Μασάδο και Γκρέκο, με τον Ιταλό μέσο, μάλιστα, να σκοράρει!

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ αλλά στο δεύτερο οι επαγγελματίες σκόραραν τέσσερεις φορές με τους: Ιμπαγάσα, Γκρέκο, Ντιόγκο και Τζεμπούρ. Στο 56ο λεπτό ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ, ο Γκρέκο διπλασίασε τα τέρματα των «μεγάλων» στο 73ο μετά από σέντρα του Τζεμπούρ.

Στο 78ο λεπτό ο Ντιόγκο με δυνατό σουτ έκανε το 3-0. Το 4-0 διαμόρφωσε ο Τζεμπούρ μετά από ωραία ενέργεια στη μεγάλη περιοχή…

Σε όλο το χρονικό διάστημα ο Ζαρντίμ χρησιμοποίησε το 4-3-3 με τον Μασάδο να αρχίζει το παιχνίδι αγωνιζόμενος ως εξτρέμ και στη συνέχεια ως εσωτερικός μέσος. Ο Πορτογάλος άφησε καλές εντυπώσεις αν και φάνηκε να έχει λίγο… τρακ στην πρώτη του παρουσία με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Γκρέκο πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πορτογάλο τεχνικό να τον χρησιμοποιεί σε δύο ρόλους. Αρχικά ως τον μοναδικό αμυντικό χαφ, και στη συνέχεια ως εσωτερικό μέσο όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Φέισα.

Καλές εντυπώσεις –ειδικά στο πρώτο 45λεπτό- άφησαν και οι νέοι του Ολυμπιακού οι οποίοι έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Μανωλάς, Παπάζογλου (54' Καραγκούνης), Ζαραδούκας, Καραγκούνης (46' Γκρέκο), Μόδεστο, Τάτος (46' Ντιόγκο), Ιμπαγάσα (70' Φουστέρ), Φετφατζίδης (70' Αμπντούν) , Μασάδο (70' Φέισα), Πάντελιτς (70' Τζεμπούρ)

πηγη:www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου