ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Τα κυριοτερα νεα απο την Super League

Διαφορα απο την Superleague

13/8/2012


*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE

«Έρχομαι σε μεγάλη ομάδα»

13/8/2012
«Έρχομαι σε μεγάλη ομάδα»

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα για τα επόμενα τρία χρόνια ο Θωμάς Καπουράνης. Ο νεαρός μέσος το τελευταίο χρονικό διάστημα δοκιμαζόταν από τον προπονητή του συλλόγου, Νίκο Αναστόπουλο, τον οποίο και τελικά έπεισε για τις ικανότητές του.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟ Ρούφ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε σήμερα ο ΟΦΗ που ενέταξε στο δυναμικό του τον Θωμά Καπουράνη, για τα επόμενα τρία χρόνια, που δοκιμαζόταν τις τελευταίες είκοσι ημέρες στο ΒΑΚ. Ο Καπουράνης είναι γεννηθείς στις 15/1/90 και τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίζονταν στον ΠΑΟ Ρουφ και στην θέση του πλάγιου επιθετικού πετυχαίνοντας πέρυσι 4 γκολ».

«Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να καθιερωθώ. Μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία και ευχαριστώ όσους με επέλεξαν. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του Καπουράνη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ.

Παράλληλα, τη φανέλα του ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσει να φοράει ο Λάζαρος Χαριτωνίδης, ο οποίος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιό με τους ανθρώπους του συλλόγου το πρωί της Τρίτης (14/8).

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στον ΟΦΗ»

13/8/2012
«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στον ΟΦΗ»

Απόλυτα ικανοποιημένος που θα συνεχίζει να ανήκει στις τάξεις του ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια, τόνισε πως είναι ο Ματίας Βερόν.

Ο Αργεντινός μέσος σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου εξέφρασε την άποψη πως από την στιγμή που τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να συνεχίσουν την κοινή τους συνεργασία δεν έβλεπε τον λόγο να φύγει από το Ηράκλειο.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα είμαι άλλα δύο χρόνια στον ΟΦΗ. Η ομάδα έδειξε ότι με ήθελε και από την στιγμή που το ήθελα και εγώ αρκετά, δεν υπήρχε πρόβλημα να συνεχίσω. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι δουλειά για να έχουμε μια καλή χρονιά στον ΟΦΗ», ήταν τα λόγια του Βερόν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ.

Τώρα όσον αφορά την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (13/8) ο Νίκος Αναστόπουλος χώρισε τους παίκτες του σε τρία γκρούπ. Το πρώτο αποτελούνταν από τους επιθετικούς και τους μέσους της ομάδας, οι οποίοι πραγματοποίησαν τελειώματα φάσεων από σέντρες και κάθετες μπαλιές.

Στο δεύτερο ο βοηθός του «Αναστό», Ανδρέας Σκέντζος, έκανε… μαθήματα τακτικής στους αμυντικούς, ενώ άλλο πρόγραμμα ακολούθησαν οι τερματοφύλακες.

Παράλληλα, ατομική προπόνηση έκαναν οι Μπούρμπος, Βερόν, Αγριμάκης και Μωραίτης.


Έδιωξε τον Κοντοέ ο Βλάχος!

13/8/2012
Έδιωξε τον Κοντοέ ο Βλάχος!

Στα αποδυτήρια έστειλε τον Γιάννη Κοντοέ ο Βάγγελης Βλάχος κατά την απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ, λόγω επεισοδίου που είχαν οι δύο άνδρες. Μάλιστα, ο προπονητής της «Ένωσης» τον έδιωξε με την ατάκα «εδώ δεν είναι Πανιώνιος!» και τον «έκοψε» από την αποστολή για το φιλικό της Τρίτης με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Τα προβλήματα που επικρατούν στους «κιτρινόμαυρους» φαίνεται ότι δεν περιορίζονται μόνο στο διοικητικό και οικονομικό «κομμάτι». Ο Γιάννης Κοντοές είχε αρκετά νεύρα στην προπόνηση στα Σπάτα και όταν ζήτησε αλλαγή στο καθιερωμένο δίτερμα, φέρεται να μουρμούρισε κάποια… γαλλικά. Μόλις το αντιλήφθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, τον έστειλε στα αποδυτήρια και μάλιστα μπροστά στους συμπαίκτες του «πέταξε» την ατάκα, «εδώ δεν είναι Πανιώνιος»!

Ο Βλάχος φαίνεται ότι δεν είναι γενικότερα ικανοποιημένος από την απόδοση του Κοντοέ και δεδομένα το «κλίμα» για τον αμυντικό της ΑΕΚ είναι πλέον «βαρύ». Μετά το τέλος της προπόνησης ο Έλληνας προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό της Τρίτης κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, με τον πρώην άσο του Πανιωνίου να είναι απών. Εκτός του προσεχούς φιλικού έμεινε και ο νεοαποκτηθείς Εμίλιο Φουρτάδο, για καθαρά λόγους ετοιμότητας.

Αναλυτικά, η αποστολή:

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Σιαλμάς, Ρίκκα, Λαγός, Β. Βλάχος, Ματεντζίδης, Τσαμουρλίδης, Φέτσης, Κοτσαρίδης, Παπαδημητρίου, Γροντής, Γιάγκο, Αρκούδας, Σταματής, Κουρέλλας, Καλογέρης, Κουτρουμπής, Παυλής, Νικολόπουλος, Φροξυλιάς.


Ισοπαλία στο «Βικελίδης»

13/8/2012
Ισοπαλία στο «Βικελίδης»
Δεν προέκυψε νικητής στη φιλική αναμέτρηση του Άρη με τη Βέροια. Οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε ένα ματς πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 25 Αυγούστου. Οι δύο τεχνικοί έβγαλαν τα συμπεράσματα που ήθελαν και θα προσπαθήσουν στις δυο επόμενες εβδομάδες που μεσολαβούν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα. Ο Μάκης Κατσσβάκης δοκίμασε ξανά τον Ασλανίδη ως αριστερό μπακ, ενώ επέστρεφαν στο αρχικό σχήμα οι Τριανταφυλλάκος και Καπετάνος.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, ενώ η «βασίλισσα του Βορρά» στο δεύτερο. Στο 31', η Βέροια άνοιξε το σκορ με το γυριστό σουτ του Μπελόν. Στο 55’, γέμισμα του Καζναφέρη, εκπληκτικό κατέβασμα της μπάλας από τον νεαρό Σουνά, που με εξαιρετικό πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1.


ΑΡΗΣ: Διούδης, Ασλανίδης, Γιαννίτσης (46` Μαργαρίτης), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης (85` Κανούλας), Τριανταφυλλάκος (53` Γκέσιος), Καπετάνος (64΄ Καραγιάννης), Παπαστεριανός (85` Αντωνιάδης), Σουνάς, Νταμαρλής (46` Οικονομόπουλος)

ΒΕΡΟΙΑ: Δασκαλάκης (46` Λόπεθ Πέρεθ), Γεωργιάδης, Καλογέρης, Χόσε Βιτόρ, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Μπελόν (84` Βεργώνης), Σνάουτσνερ (77` Αμανατίδης), Γεωργέας (61΄ Πέρεθ), Ιωάννου (72` Μπαργκάν), Ολαϊάταν (74` Καλτσάς)

Λεζέν ήταν και… πάει

13/8/2012
Λεζέν ήταν και… πάει
Αν και πριν από λίγες ώρες το όνομα του Κέβιν Λεζέν «έπαιζε» για τον ΟΦΗ τελικά ο Γάλλος μέσος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της πατρίδας του και πιο συγκεκριμένα την Μετς.

Μάλιστα, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα με τους ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου με τους οποίους και έδωσε τα χέρια για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Λεζέν πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε και επίσημα από τους ανθρώπους της Μετς.

Μάλλον… όχι

13/8/2012
Μάλλον… όχι

Μέσω επιστολής προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η Σούπερ Λίγκα απαντά στον Παναθηναϊκό για το αίτημά του περί αναβολής του αγώνα του με τον Λεβαδειακό. Σε αυτήν τονίζει μεν πως αυτό θα εξεταστεί στο Δ.Σ της Παρασκευής 17 Αυγούστου, επισημαίνει ωστόσο τρία σημεία, τα οποία μάλλον δείχνουν πως οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν το Σάββατο, όπως έχει οριστεί.

Στην επιστολή τονίζεται πως δεν υπάρχει δεδικασμένο, αφού ουδέποτε η Σούπερ Λίγκα έχει αναβάλει παιχνίδι για αντίστοιχο λόγο, ωστόσο πάντα προβλέπει τέτοιες καταστάσεις και γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός θα παίξει το Σάββατο 25 Αυγούστου κόντρα στον Λεβαδειακό. Δηλαδή τρεις μέρες μετά το πρώτο ματς με τη Μάλαγα και τρεις μέρες πριν τον επαναληπτικό.

Σε μια τέτοια περίπτωση το 48ωρο που προβλέπει ο ΚΑΠ ως ελάχιστη χρονική διαφορά μεταξύ δύο αγώνων υπερκαλύπτεται, γεγονός το οποίο επίσης επισημαίνεται, ενώ –τέλος- τονίζεται ότι αναβολή αγώνα προβλέπεται μόνο αν ελληνική ομάδα συμμετέχει σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης ή τελικό.

Στη Σούπερ Λίγκα σκέφτονται πως αν εγκρίνουν το αίτημα του Παναθηναϊκού, θα ακολουθήσουν αντίστοιχα από ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και αργότερα του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη σεζόν ανάλογο αίτημα των «ερυθρόλευκων» έγινε δεκτό, όχι όμως από τη Σούπερ Λίγκα, αλλά από την ΕΠΟ, αφού αφορούσε παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.


Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

13/8/2012
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012, θα συζητηθεί –μεταξύ άλλων- και το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή του παιχνιδιού των «πρασίνων» με το Λεβαδειακό την πρεμιέρα.

Υπό την αίρεση αυτή, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, το πλήρες πρόγραμμα:


Σάββατο 25/08/12 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 19:15 NOVA
Σάββατο 25/08/12 Α.Ε.Κ. - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ 21:30 NOVA
Σάββατο 25/08/12 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 21:30 NOVA
Κυριακή 26/08/12 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 19:15 NOVA
Κυριακή 26/08/12 Ο.Φ.Η. - SKODA ΞΑΝΘΗ 19:15 NOVA
Κυριακή 26/08/12 Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 19:15 NOVA
Κυριακή 26/08/12 ΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21:30 NOVA
Δευτέρα 27/08/12 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ 20:30 NOVA

Στο μεταξύ την Παρασκευή 17 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας. Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Εγγραφή Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ και ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ως Mελών της Super League.
2. Οικονομικά ζητήματα ΠΑΕ – Μελών της Super League.
3. Έγκριση Προγράμματος Τηλεοπτικών Μεταδόσεων 1ης και 2ης Αγωνιστικής Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 13.
4. Έγκριση Προκηρύξεων και Λοιπά Οργανωτικά Ζητήματα Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League ΟΠΑΠ K20 & K17.
5. Διαδικασία επί Αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, περί Ενεργοποίησης Ποινών κατά ΠΑΕ – Μελών της Super League.
6. Θέματα Γηπεδικών Εγκαταστάσεων.
7. Διάφορα.

Επίσης, την ίδια ημέρα στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

1. Έγκριση Προκήρυξης Αγώνων Κατάταξης (Playoffs) Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 - 2013.
2. Διάφορα.


πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου