ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Πανέτοιμη η Νάπολι



Πανέτοιμη η Νάπολι 

18/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Ο τεχνικός της Νάπολι Βάλτερ Ματζάρι=
Σε ρυθμούς Ολυμπιακού κινείται πλέον η Νάπολι. Οι "παρτενοπέι" υποδέχονται την Κυριακή (19/8) το βράδυ, στο θρυλικό "Σαν Πάολο" τον Θρύλο σε ένα ματς όπου είναι και γι αυτήν πρόβα τζενεράλε.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο Βάλτερ Ματζάρι έχει πάρει τις αποφάσεις του αναφορικά με τους παίκτες που θα παρατάκει αλλά και το συστημα που θα ακολουθήσει. Στους πρώτους 11 αναμένεται να βρεθούν οι Ντε Σάνκτις, Γκαμπερίνι, Καναβάρο, Μπρίτος, Μάτζιο, Μπεχράμι, Ινλέρ, Τζεμαίλι, Αρόνικα, Ινσίνε, Βάργκας. Οι παίκτες αναμένεται να παραταχθούν με σύστημα 3-5-1-1.

Απο εκεί και πέρα στον πάγκο θα βρίσκονται οι Ροσάτι, Καμπανιάρο, Γκράβα, Φερνάντες, Ζούνιγκα, Ντοσένα, Μπαρίτι, Γκάργκανο, Ντοναντέλ, Χάμσικ, Πάντεφ, Νοβότνι.

Όσο για ένα απο τα μεγάλα αστέρια της τον Εντίσον Καβάνι, πήρε μερικές μέρες άδεια μετά απο την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με την εθνική Ουρουγουάης, αλλά και την άμεση ενσωμάτωσή του στην Νάπολι για τον τελικό του Σούπερ Καπ με την Γιουβέντους.

Ο διεθνής στράικερ θα επιστρέψει την Κυριακή (19/8) στην Νάπολι αλλά θεωρείται σίγουρο, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ότι δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Ματζάρι, εκτός απο τον Καβάνι και σε σχέση με το ματς απέναντι στην Γιουβέντους, εκτός είναι και οι Χάμσικ, Ζούνιγκα, Πάντεφ, οι οποίοι όμως αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στον Ολυμπιακό.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου