ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ερχομαι για να κερδισω τα παντα...

«Έρχομαι για να κερδίσω τα πάντα»

12/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

«Έρχομαι για να κερδίσω τα πάντα»
Αποφασισμένος να κερδίσει τίτλους και να διακριθεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού έρχεται ο Πάουλο Μασάδο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δηλώνει ενθουσιασμένος από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του και περιμένει την ώρα που θα συνεργαστεί ξανά με τον «κολλητό» του, τον Κέβιν Μιραλάς.

«Είμαι ενθουσιασμένος που τέλειωσαν όλα θετικά. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό. Διάλεξα τον Ολυμπιακό για τον κόσμο του, τον Ζαρντίμ που ξέρω πολύ καλά, καθώς και τη διοίκηση που έδειξε πόσο με θέλει. Έρχομαι για να κερδίσω τα πάντα», ανέφερε αρχικά ο 26χρονος παίκτης στη Real News και πρόσθεσε:

«Θέλω το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να πάμε καλά στο Champions League. Χαίρομαι που θα συναντήσω και πάλι τον φίλο μου τον Μιραλάς. Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί, μαζί φυσικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες».

Ο Μασάδο αναμένεται να αφιχθεί στις 22:45 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αύριο θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες. Οι ετήσιες απολαβές του παίκτη θα ανέλθουν στο 1,4 εκατ. ευρώ, ενώ η Τουλούζ θα βάλει ένα ποσό κοντά στα 2,7 εκατ. ευρώ.

πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου